Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Quent1n senior tag Hi 
 Eléggé kihalt ez a topic... Pedig sztem nagyon jó 5let volt elinditani, csak ugylátszik nálunk nincs igény arra, h tényleg jó táskákat vegyünk a sok esetben többszázezres laptopunkhoz. Pfff.... Na de, hogy a lényegre térjek. Egy Dicota BacPac Mission Pure Black tatyó a kiszemeltem egy 15''4 -es notihoz. Kérdések: Pedig sztem nagyon jó 5let volt elinditani, csak ugylátszik nálunk nincs igény arra, h tényleg jó táskákat vegyünk a sok esetben többszázezres laptopunkhoz. Pfff.... Na de, hogy a lényegre térjek. Egy Dicota BacPac Mission Pure Black tatyó a kiszemeltem egy 15''4 -es notihoz. Kérdések:
 - mennyire strapabíró?
 - birja e a félvállas hordást?
 - mennyire vizhatlan az anyaga?
 - mi fér el benn a a notin meg a tápján ill. egéren kivül?
 - mennyire kényelmes vselet?
 - anyagminőség?
 - notebook -ot mi védi és mennyire jól?
 Nagyjábol ennyi. Ha van ebben az árban (kb 13k) vkinek jobb 5lete, hallgatom.A válaszokért előre is köszönet!
 Chao
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- SSD kibeszélő
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux kezdőknek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- HP EliteBook 820 G3 // 8GB DDR4 // 256GB SSD // HD520 GPU // W11 Pro // Új akkú!!
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pedig sztem nagyon jó 5let volt elinditani, csak ugylátszik nálunk nincs igény arra, h tényleg jó táskákat vegyünk a sok esetben többszázezres laptopunkhoz. Pfff.... Na de, hogy a lényegre térjek. Egy Dicota BacPac Mission Pure Black tatyó a kiszemeltem egy 15''4 -es notihoz. Kérdések:
 Pedig sztem nagyon jó 5let volt elinditani, csak ugylátszik nálunk nincs igény arra, h tényleg jó táskákat vegyünk a sok esetben többszázezres laptopunkhoz. Pfff.... Na de, hogy a lényegre térjek. Egy Dicota BacPac Mission Pure Black tatyó a kiszemeltem egy 15''4 -es notihoz. Kérdések: