Aktív témák
-
Blaise
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Nemtudom, hogy tényleg annyira szar lenne, de ebben az árkategóriában ha már választani lehet, akkkor mindenképp érdemesebb azt, aminek az összeszerelési minősége ''kicsit'' jobb mint mondjuk az Acer, és jobb szervízháttere van.
Valószínűleg azért veszik olyan sokan az Acert, abból is az alsóbb árkategóriás típusokat, mert aki alap dolgokra akrja használni, azoknak bőven megfelel.
Egyébként én az Asus-t nem sorolom az ''alsó'' ketegóriába, szerintem nem rossz gépek, ráadásul 2 év gari is van rá.
mod: Még állítólag idén elérhető lesz sulinetben a Lenovo C200, amiben már Core 2 Duo proci van, és normál 15-ös monitor. Egyebekben hasonlít az N100-hoz...érdemes lehet azt megvárnod
[Szerkesztve] -
pgyuf
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Azért és jobban beleolvasnék az acer, fusi fórumokba, mondjuk egy hetet visszamenőleg. Konkrét hiba lehet az akkumulátor taljesítményének drasztikus csökkenése, az alaplap hibák, a dvd drive elromlik, az lcd-n hot pixelek jelennek meg. És ez még csak az Acer-re jellemző. Persze nem mindegyik, sőt csak töredékének lehet ilyen hibája, de tetszik nem tetszik az acerrel, a fusi-val több gond van, mint a megbízhatóbb márkákkal! Megkeresem annak az Acer-esnek a hozzászólását, aki 3 rossz lcd-t kapott, mire asszem a negyedik már nem olyan, amin sok-sok kis fekete pixel vírít állandóan még a havas tálynál is.
-
battisti
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Én is usanotinál vettem. Jön a csomag, kívül egy öntapadós zacsiban a számlakísérő (sulinetes igazolás) meg az aláíróív (átvételről, 1 pd a tiéd), belül a garancialevél (elolvasni, ellenőrizni a számokat). Én mondtam a futárnak, hogy várja meg, míg lecsekkolom, hogy az van-e a dobozban, amit kértem, de a gépet magát már nem kapcsoltam be, mert eredeti gyári nylonban volt lefóliázva, meg amúgy is 8 nap a ''meggondolhatod magad'' idő elektronikus vásárlásnál.
Szóval, a futár el akarta vinni a számlakísérő igazolást, de mondtam, hogy az biztos az enyém, mert az adójóváíráshoz kell, mire felhívta a diszpécserközpontot, és kiderült, igazam van. Erre nem kell aláírás, tehát ezért nem kell visszaküldősdit játszani, csak simán megtartani. -
djadji
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Én is pont ezt a gépet nézegettem.. és meg is vettem volna... egyedüli gondom a VGA...
Az szerintem kicsi.. és sajnos nekem kell a valamire való VGA a munkához (is)
De nekem kifejezetten tetszik a ez a laptop.. (ár is meg minden + sulinet tehát ha minden igaz 60k visszaugrik...) -
Pacák
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Nem tudom, hogy aktuális -e még, de a mobil Sempron vissza tudja venni az órajelét akkus üzemben.

Hugiéknak van egy HP laptopja, amiben egy ilyen megy. Szinte az első dolgom volt ezt is megnézni.
Kellemes csalódás volt a Sempron, mert annó a Celeron M -nél már szemet szúrt nekem, hogy pont ezen spórolt az Intel és abban már nincs speed step.
Az mondjuk nem tetszik, hogy a fényerőt is szinte nézhetelen szintre leveszi a masinájuk, de legyen ez az ő gondjuk... -
devast
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Nah akkor, pöcökegeret nem szereted tehát r5xe kiesett. 14''-es t&l nemtom van-e 200k alatt, de nem hinném. Ezek alapján valami hp lenne talán a megfelelő nx6xxx , lenovoból c100 ha tetszik [link] (A név ne tévesszen meg, ez nem ibm thinkpad, hanem Lenovo c100).
Röviden ennyi
-
Angyal07
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Ha a pénz számít és az akkuidő annyira nem, akkor a celeron is jó, mert teljesítménye hibátlan, csak a speedstep hiánya miatt sokkal kevésbé energiatakarékosabb.
A Sempron egyébként hasonló tulajdonságokkal bír. Azt hogy lehet-e buherálni arról nekem nincs tapasztalatom. -
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gran Turismo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple TV+
- További aktív témák...
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- Asus VivoBook GO 15 Inteli3-N305 8GB RAM 512GB SSD, Megkímélt, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Aztán kiderült, nem is Core 2 Duo, nem is Thinkpad, s nem is 200e. 

Sok örömet hozzá, szerintem jól döntöttél!