- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Apple igényeire szabja magát a Samsung?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
Angyal07
üzenetére
Ezt most nem teljesen értem... Konkrét problémákat nem lehetne?
Mert szeretném minden oldalról látni a dolgokat... Az asztali gépem egyébként pont annyit tud amennyire szükségem van...
Mert hát minek is a jobb proci, video, ha minden tökéletesen fut, mint pl Carbon, WoW...
Jah és az asztalim sztem elég exkluzív...
Most az, hogy fujitsu, és nem Asus... Ez olyan, mint aki 5ezerrel drágában ASUS DVDírót vesz, mert az ASUS, nekem meg a gépemben ott csücsül(t) a PIONEER, ami ugyanaz. Technikailag ugyanaz...
Tehát én hibaszzalékokat, lehetőségeket szeretnék hallani. Szervizes voltam, mehetünk bele a témába erősen...
-
battisti
tag
-
Scytha
tag
válasz
Angyal07
üzenetére
Gonosz vagy!
. Egyébként korábban is ezt akartam megvenni nem az acert, csak felhívtam az auchant és azt mondták elfogyott és nem tudják, hogy lesz e egyáltalán még. Én meg lemondtam róla. Úgyhogy most nagyon örülök holnap meg is veszem, így már nem kérdés! Köszi az eddigi segítséget remélem nem sírom vissza az acert
. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Angyal07
üzenetére
debrecenben egyelőre nincs madaras teszkó, úgyhogy ez sajnos kiesett.
1 kérdés, amire sszem volt itt is válasz, csak megerősítést kérek: a celeron M sebességét ugye nem lehet futás közben szabályozni? mert ha így van, akkor az azzal szerelt gépeket hanyagolnám. a Sempronnal mi a helyzet? asszem azt lehet, ott a butítás csak a cache méretére korlátozódik. -
devast
addikt
válasz
Angyal07
üzenetére
Már most sincsenek. Nézz körül
A kereskedőknek lehet jó biznisz, de az államnak annyira már nem
Lehet beszóltak, hogy innentől nincs új sulinetes áru, ami van elfogy azt kész. Emlékszem én még tavalyi meg azelőtti karácsonyra... december 10 körül már semmit nem lehetett kapni, meg lehetett rendelni azt majd januárban valamikor hozzák. Na idén ha megrendeled nem fogják jövő januárban hozni
Hogy jobban értsd: A Sulinet cuccokat jan elsejétől nem lehet eladni. Ha valami van a boltban dec31 záráskor az a tulaj nyakán marad. Szerinted mennyien fognak év vége fele új sulinetes cuccokat hozni? Gondolom rájöttél, hogy senki
Ami van maradék az üzletben, a szemét ami eddig se kellett senkinek majd azokat próbálják fényezni, meg rásózni a vásárlókra. -
Luda
csendes tag
válasz
Angyal07
üzenetére
Tudom, hogy a notebook-ok nem játékra valók, de sajnos én abban a helyzetben vagyok hogy nekem arra is kellenének. Szóval vmi vélemény azokról a gépekről amikről írtam? Ja és amúgy mér van az hogy Intel-nél 1,7ghz-s gépeket látni mindenhol míg az Amd nyomatja a 3000 felettieket? Vagy ezek egy szinten vannak?
-
pecsivsk
tag
Aktív témák
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert szeretném minden oldalról látni a dolgokat... Az asztali gépem egyébként pont annyit tud amennyire szükségem van...
Jah és az asztalim sztem elég exkluzív...
. Egyébként korábban is ezt akartam megvenni nem az acert, csak felhívtam az auchant és azt mondták elfogyott és nem tudják, hogy lesz e egyáltalán még. Én meg lemondtam róla. Úgyhogy most nagyon örülök holnap meg is veszem, így már nem kérdés! Köszi az eddigi segítséget remélem nem sírom vissza az acert

.