- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Aktív témák
-
goshawk
tag
HP-t ismerősöm cégénél alkalmazzák nagymennyiségben és szó szerint 10-ből 9-nek valami
baja lett 1 éven belül. Még szerencse, hogy 3 évre vettég a garit. A 3 éves idő alatt 10-ből 3-nak minimum 2x-3x volt garis gondja. Innen alapozom a dolgot.
Illetve haveromnak is van egy HP notebookja, hát elég gáz.
1 éven belül 2x kelett neki szervízbe adnia. Egyik alaplap a másik vga kártya hiba volt.
Asus-al eddig 5 darabbal kerültem köszönő viszonyba és év alatt nem sok panasz érkezett
a haveroktól rá. Mondjuk nem is a kókány integrált grafikusos alsókategóriás notik voltak.
Amúgy meg nagy általánosságban 200e Ft körüli notebookok ritkán strapabírók.
Ezek alól egy kivételt találtam eddig. az IBM-et. 3 éve taposa ismerős az IBM alacsony kategóriás notebookját. Nem igen látszik rajta a használat. Pedig üti vágja.
-
Korrekt. HP 6120-asom van, a munkahelyemen csak ilyenek vannak. Csupa jót tudok róla mondani.
Unokatesóm munkahelyén viszont csak Asus van, hát annyi hulladékot egyrakáson! Fél év után úgy néznek ki, mintha 10 évesek lennének, alaplap tönremenetel is előfordul. Ami nekem azért furcsa, mert amúgy nagy Asus fan vagyok, majdnem mindig Asus alaplapos gépeket rakok össze (persze asztalit), illetve sok Asus cuccom van, de notebook-ban nagyon alacsony szinten vannak.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Filmgyűjtés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- VoIP telefonálás
- Automata kávégépek
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Apple asztali gépek
- Kés topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- MSI GF66 gamer laptop - i7-11800H, RTX 3070, 32GB RAM, 1TB SSD, Win11
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest