Új hozzászólás Aktív témák
-
G.sebes
csendes tag
Sziasztok!
Abban szeretném hozzáértő emberek segítségét kérni hogy van nekem egy a címben említett MXM II-es kártyám, mi egy GX620-as MSI-ből lett bontva és most egy Aspire 5720z (ZG ICL50) Acer gépben fut.
Képet ad, bekapcsol, BIOS-ban látom, nVidia oldala is felismeri, viszont maga a telepítő nem ismeri fel, a rendszer újra lett telepítve de előtte is egy friss Windows volt rajta. Ez a kártya GDDR3-as, a gépben már volt 9600M-es (viszont csak DDR2-es ) és hibátlanul üzemelt.Kérdésem hogy megoldaná a problémát ha TechPowerUp oldaláról, Acer vBIOS-t letölteném és az tenném rá? Mert nem tudom hogy kárt tesz-e lapban, nem szeretnék csak úgy vaktában kísérletezgetni.
Bármi tapasztalatnak is már nagyon örülök
Üdv!
-
G.sebes
csendes tag
Itt van pár videó, de nem ajánlott huzni a procit, főlleg ha laptopod van, mivel sokkal rosszabb a hűtése, és hamarabb túlmelegszik(Ezáltal sokkal rövidebb lesz az életttartalma) !De itt van[link]
Itt 1 videó is, nem én raktam fel, és nem is éncsináltam, de amint a videóban is le van irva semmi felelőséget nem vállal, ahogy én sem...[CPU Tuning]
-
G.sebes
csendes tag
válasz
Polcrendszer #209 üzenetére
Üdv mindenkinek!
A lényeg, hogy tényleg nem sok oldal ír arról,
hogy hogyan moddingoljuk a notebookunkat, vagy tegyük egyedivé azt.
Remélem,hogy mást is érdekel ez a téma.
(Ídézve az első hsz-t)
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7455 14" QHD+ IPS érintő Snapdragon X1P64100 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL Universal Dock UD22
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Acer Aspire 7 - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
- ASUS ROG Strix G15 gamer laptop, i5-10300H, GTX 1650 Ti, makulátlan állapotban
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest