Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gigabyte alaplap topik
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Milyen TV-t vegyek?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Pánik a memóriapiacon
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
fasyrt: kösz a tippet, onitsway
C.Lo: nem vagyok ideges, megprobálok nem paraszt lenni...
1 - ez nem az a topic ahol ilyent szoktak kérdezni. sőt. de gondolom ottvolt a lista tetején, gondoltad 1re megy, laptop topic az laptop topic, akármilyen legyen is...hát nem. Milyen notebook-ot vegyek topicban szerintem jobb választ kapsz.
2 - az ár szinte semmit nem mond el egy laptopról. főleg hogy használt, és nem bolti árról van szó. Ez alapján nehéz bármit is mondani, lesz tuti aki azt gondolja hogy 200 alatt notit nem érdemes venni, ugyanakkor most 40ért vettem egy notit, csak melora. Szóval adagold róla az adatokat, márka, kor, állapot, tipus...hja és ha lehet a megfelelő topicba.
3 - szerintem elhamarkodott döntés volt: ide írni, és ha nem tudsz csak árat a laptopról akkor véleményt mondani: ''Sztem nem'' szintén az volt.
ha bedobod az infokat a gépről, tuti orák alatt korrekt válaszokat kapsz. csak joo helyre dobd. kösz, és remélem nem voltam paraszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X395 13.3" Ryzen 5 PRO 3500U 16 GB RAM 512 SSD AMD Radeon Vega 8 Graphics
- Asus TUF F15 Gamer Laptop 15.6" i5-11400H 16 GB RAM RTX 3050Ti 512 SSD
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi