- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
ha tudsz pár rendszeranalizálot irni irj már, én nem tudok, csak a sandrat. joo lenne többel is megnézni...és akkor lehet intel oldalát nézegetni, ahogy mondtad, ott nemtudom, de szerintem van hőfok, feszültség (ezt biosban leellenörized, nehogy valami barom, akitől vetted toolhajtással használta)
notebook programot feljebb irtunk egyet, de a notebookmod.atw.hu-n is megtalálod...
amugy lehet procit cserélni a legtöbb notiban, azt hogy mobilra lehet e cserélni nem tudom, voltak olyan modellek amik gyárilag desktop rendszerrel jöttek...a pontos tipusbol ezt ki lehetne deriteni...
hőfokot winyo nélkül: fent leirtam hogy szerintem ha kiveszi a winyot, és ráindít a gépre egy suse linux live-ot, vagy bármi discről inditható os-t, akkor megnézhetnénk hogy a winyo hőmérséklete e tényleg az a 60...vagy csak a rendszeré....mert mondjuk egy ilyen kis gépben, ha egy hőcsőre van rakva a winyo és a proci akkor ugyanaz a 2 hőfoka... -
gumi*
csendes tag
Kiveszem a winyót és beteszek egy rendszerlemezt és elinditom,vagy valamilyen rendszerelemző progit.De gyárilag igy szerelték?Nem mobil procival?
Az könyvében igy szerepel:
CPU:Intel Pentium4-Processor és Celeron Procesor.mFC-PGA2- Sockel
Lehet ide mobil procit rakni?
Nem tudom a proci FSB-jét.Macera az illyet kicserélni?
Sokkal másabb mint egy desktop gépben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged