Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Thunderzolee #13203 üzenetére
Köszönöm!
-
Kiscsőke
aktív tag
Sziasztok!
Egy HP 15-ba010nh típusú laptopban kellene ventilátort cserélnem, de nem találtam beszerzési helyet, sőt még egy típusszámom sincs hozzá! Takarítás után visszaadtam a gazdájának, és elfelejtettem leírni/lefényképezni.
Ebben tudnátok segíteni? -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Thunderzolee #6096 üzenetére
Újra itt!
Kicseréltem az 1,7-es cerkát egy 2,4-es p4-re! Elsőre sikerült! Szépen pötyög is a gép vele! A ram ami benne van mindkettő 333-as, és 166-on ketyegnek! Ha jól emlékszem ez így rendbe van! Valakit keresnem kéne a környéken akinek van 400-as ddr1-es ramja, belepróbálni hátha vinné! -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Thunderzolee #6092 üzenetére
Hát sajnos a gép folyamatos használatban van így nem nagyon tudom cserélgetni benne a cuccot! A 266-ost kiveszem és megnézem hogy megy-e 333-on, ha megy akkor kap 2x512 333-ast ha nem akkor marad benne a régi 512-es és kap mellé egy másikat! Habár ha a linket nézem elvileg vinnie kéne a 2gb ramot is 266-on, az lenne még a tuti! Anyum ledöbbenne helyben a sebességváltozáson!
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Thunderzolee #6087 üzenetére
A 3.06-os tdp-je 20W-tal több mint ami most van benne úgyhogy tuti nem raktam volna bele!
Amit vettem az pedig 2300-ba volt postával szóval még olcsóbban is megúsztam! -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Thunderzolee #6074 üzenetére
Szétnéztem ram ügyben! Kicsit drága lenne 2x1gb, úgyhogy egy 512-est teszek bele max! A proci már érkezik! Ugyanannyiért találtam 533-ast mint 400-ast 2-300 ft különbség nem nagyon számít, de ha 533-on kezeli már nyertem vele! Természetesen P4-est vettem 512 cache-sel!
Pesten nem nagyon járok=3éve voltam utoljára! -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Thunderzolee #6055 üzenetére
Köszi! Rengeteget segítettél!
Közben voltam otthon és szétszedtem a notit!
A billentyűzet alatt van a ram! Én azt hittem eddig hogy csak 1Gb kezel le de így lehet veszek bele 2x1gb-ot!
1.7-es northwood magos cerka van benne, 533-as procival akkor lehet el sem indul, vagy csak leveszi az fsb-t? Mert volt a neten ugyanezzel az n34bs1-es megjelöléssel 533-as procival szerelt változat!A linkelt listát úgy válogattam hogy a benne lévő proci tdp-jét ne lépjék túl!
-
Kiscsőke
aktív tag
Sziasztok!
Anyumnak van egy portocom n34bs1-es gépe!
1,7-es cerka procival valamint 768mb rammal!
Szeretném bővíteni!
Sajnos az alaplapról nem sok infót tudtam összeszedni, magyarul semmit, mert az everest által hozzárendelt linken amd-s alaplap volt!
1. ezek közül mindet le tudná kezelni az alaplap?
2. Mennyi rammal bír el?
3. Noti ram van benne, vagy sima?Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest