- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Canon EOS DSLR topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
szem-y
csendes tag
-
szem-y
csendes tag
üdv urak
Egyik kedves ismerősöm megtalált, hogy szeretné kicsit felturbózni a notiját és hogy ebbe a műveletbe én segítsek neki. Persze kapásból igent mondtam, most meg szívok vele.
Egy FuSi Esprimo Mobile V5535 típusú gépről lenne szó amiben egy HannStar J MV-4 94V-0 (0808) jelzésű alaplap van egy SLA2F (1,86/1M/533) procival. Ezt a procit szeretném nagyobbra cserélni, ha engedi az alaplap, de sehol nem találtam eddig leírást róla.
Ha valaki tudna egy linket ahol felsorolják, hogy milyen cpu-t tud fogadni attól én nagyon boldog lennék. Főleg hogy már darabjaiban van a gép és szabadulnék tőleKöszönöm előre is a segítségeteket!
üdv,
szem-y
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Canon EOS DSLR topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged