- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
válasz
Thunderzolee #6109 üzenetére
A 4330s-ben alapból led világítású a kijelző
-
szbalogh
addikt
válasz
Thunderzolee #6109 üzenetére
A 4330s-ben alapból led világítású a kijelző
-
szbalogh
addikt
válasz
Thunderzolee #6099 üzenetére
SZia!
Kérdeztem őket is, de nincsen tapasztalatuk.
Egyébként ez kijelző háttérvilágítás lenne -
szbalogh
addikt
SZiasztok!
Nemrég találtam ezt az oldalt. A 6910p lapimban szeretnék ledes háttérvilágításra váltani.
Beszéltem a kicikínaival aki azt mondta, hogy működne az automatikus fényerőszenzor is, mert a kért típushoz !készítik el! a kitet. (ezek szerint nem tudja és én leszek az első ezzel a típussal) Viszont 10 dollár registered airmailben is küldhetik így összesen 10k-ból kijönne a móka.
Szerintetek? Valakinek esetleg van ilyen háttérvilágítás cserével tapasztalata? -
szbalogh
addikt
válasz
Thunderzolee #6025 üzenetére
Köszi szépen a gyors választ!
Akkor egy gonddal kevesebb -
szbalogh
addikt
SZiasztok!
HP 6910p-be szeretnék valami alaplapinál kicsit izmosabb videókártyát. Hogyan tudom eldönteni, hogy milyen mehet bele? Elvileg valami bővítőhely van benne, kapható volt x2300-as radeonnal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest