Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossp
addikt
válasz
Pyttawrx #15331 üzenetére
Tesztlés: vinyó ki: változatlan. Optikai meghajtót is kivettem semmi. Egy 4 GB-os ram modul van benne ha átteszem a másik slotba egyből kikapcs bekapcsolás után. Kipucoltam kifujtam a ram slotolat változatlan. Ha marad az eredeti slotban akkor ugyan az a melegedős állapot lép fel amiből talán fél óra után egy boot lesz.Találtam itthon 2 db 2GB-os ddr 3 1333mhz-es ramot azokat bárhogy pakolom egyből off: de elvieg mennie kellene vele. Képen csatolom. Ezek fényében ötlet?
-
Bossp
addikt
válasz
Lalikiraly #15329 üzenetére
lemerült elem nem okozhat ilyet? Bár miért tenné...
-
Bossp
addikt
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok e, sajna nem találtam semilyen szervizes topikot. Adott egy Lenovo G500-as laptop ami nagyon melegszik címszóval kaptam hogy próbáljak segíteni rajta. Kipucoltam újrapasztáztam. Mint utólag kiderült a hiba nem ez, mondjuk rosszat nem tettem vele. Az esetek többségében bekapcsolásnál 10-30 perc kell mire felaáll a rendszer addig fekete képernyő fogad, az elején felpörög a venti és a hdd/optikai meghajtó aztán csak a proci pörög és várja a megváltást míg képed nem ad. Sajna addig nem forog a venti míg fel nem áll a rendszer így tényleg nagyon felforrósodik de utána már elég hamar visszahűl. Ha esetleg van tippetek vagy topik ajánlás azt megköszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest