- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossp
addikt
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Tesztlés: vinyó ki: változatlan. Optikai meghajtót is kivettem semmi. Egy 4 GB-os ram modul van benne ha átteszem a másik slotba egyből kikapcs bekapcsolás után. Kipucoltam kifujtam a ram slotolat változatlan. Ha marad az eredeti slotban akkor ugyan az a melegedős állapot lép fel amiből talán fél óra után egy boot lesz.Találtam itthon 2 db 2GB-os ddr 3 1333mhz-es ramot azokat bárhogy pakolom egyből off: de elvieg mennie kellene vele. Képen csatolom. Ezek fényében ötlet?
-
Bossp
addikt
válasz
Lalikiraly
üzenetére
lemerült elem nem okozhat ilyet? Bár miért tenné...

-
Bossp
addikt
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok e, sajna nem találtam semilyen szervizes topikot. Adott egy Lenovo G500-as laptop ami nagyon melegszik címszóval kaptam hogy próbáljak segíteni rajta. Kipucoltam újrapasztáztam. Mint utólag kiderült a hiba nem ez, mondjuk rosszat nem tettem vele. Az esetek többségében bekapcsolásnál 10-30 perc kell mire felaáll a rendszer addig fekete képernyő fogad, az elején felpörög a venti és a hdd/optikai meghajtó aztán csak a proci pörög és várja a megváltást míg képed nem ad. Sajna addig nem forog a venti míg fel nem áll a rendszer így tényleg nagyon felforrósodik de utána már elég hamar visszahűl. Ha esetleg van tippetek vagy topik ajánlás azt megköszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Laptop kijelző FullHD IPS 15,6" eladó 6db
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- AVACOM QuickTIP 150 W Univerzális laptop adapter + 8 konnektor
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi