Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
a T5250-csere óta ordít a venti
Akkor szerintem tedd vissza a cerkát, mert lehet hogy egy szintetikus tesztben több pontot kap a kétmagos, de a mindennapos használat során tapasztalt válaszidő meg a stopperral tömörítés azért nem ugyanaz a sportág. Tudom, hogy jót akarsz neki, de nem lesz hálás a haverod amikor pár hónapon belül letérdel a gépe. Ha ordít a venti alapból, akkor elég ha egyszer úgy veszi az ölébe vagy teszi le, hogy befogja a légcsatorna bemenetét és mire észreveszi a HDD már túl is melegedett, szóval még ha az alaplap nem is térdel le (de le fog), akkor a HDD fog elpusztúlni, mert gondolom az sem mai csirke már egyébként se... nem fogja csípni az 55-60 fokokat. Nyár van, azt is nézd, hogy a beszívott levegő magas hőmérséklete eleve csökkenti a léghűtés hatásfokát, a magas fordulaton forgó venti teleszívja dzsuvával a borda lamelláit, szóval a szállított levegő mennyisége is folyamatosan csökken.
...És akkor mindezt miért is? Hogy pár másodperccel gyorsabban betömörítsen egy több gigás valamit? Mert máson alig-alig fogja látni a különbséget, sőt... én lassabbnak érzem XP-vel ezt az 1,5-ös kétmagost a régi 1,8-as egymagosoknál a netezős, Office-ozós válaszidőt nézve. Szerintem szinte semmi értelme erre kicserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Viccrovat
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Mikrotik routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Laptop hűtő bazár! - AKCIÓ!! MINDEN 1000FT
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Thinkpad 12 V - 9 V DCDC autós töltő
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest