- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
a T5250-csere óta ordít a venti
Akkor szerintem tedd vissza a cerkát, mert lehet hogy egy szintetikus tesztben több pontot kap a kétmagos, de a mindennapos használat során tapasztalt válaszidő meg a stopperral tömörítés azért nem ugyanaz a sportág. Tudom, hogy jót akarsz neki, de nem lesz hálás a haverod amikor pár hónapon belül letérdel a gépe. Ha ordít a venti alapból, akkor elég ha egyszer úgy veszi az ölébe vagy teszi le, hogy befogja a légcsatorna bemenetét és mire észreveszi a HDD már túl is melegedett, szóval még ha az alaplap nem is térdel le (de le fog), akkor a HDD fog elpusztúlni, mert gondolom az sem mai csirke már egyébként se... nem fogja csípni az 55-60 fokokat. Nyár van, azt is nézd, hogy a beszívott levegő magas hőmérséklete eleve csökkenti a léghűtés hatásfokát, a magas fordulaton forgó venti teleszívja dzsuvával a borda lamelláit, szóval a szállított levegő mennyisége is folyamatosan csökken.
...És akkor mindezt miért is? Hogy pár másodperccel gyorsabban betömörítsen egy több gigás valamit? Mert máson alig-alig fogja látni a különbséget, sőt... én lassabbnak érzem XP-vel ezt az 1,5-ös kétmagost a régi 1,8-as egymagosoknál a netezős, Office-ozós válaszidőt nézve. Szerintem szinte semmi értelme erre kicserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest