Új hozzászólás Aktív témák
-
onebalint01
csendes tag
Thunderzolee igen az az. Nagyon szép állapotban van, gari már nincs rá.
-
onebalint01
csendes tag
És szerintetek mennyit ér ez a laptop, illetve mennyiért tudnám eladni?
-
onebalint01
csendes tag
És ki lehetne cserélni a 6530-amat 6530g-re? Mennyit kéne ráfizetnem? Illetve hol tudnám a cserét lebonyolítani?
-
onebalint01
csendes tag
Elsírom magam
De azért még rákérdezek hogy lehet-e, de akkor hagyom az egészet......
Pedig "csak" egy G betű hiányzik
-
onebalint01
csendes tag
Akkor szerintem megpróbálkozok először vidikari cserével... Eddig arra jutottam hogy elvileg lehet benne cserélni, de megkérdezem szakembertől. Remélem nem lesz drága. Ha belemegy akkor meg nagy bőszen keresek proci után
Bár eddig még nem találtam remélem fogok
-
onebalint01
csendes tag
Akkor szerinted értelmetlen a csere?
-
onebalint01
csendes tag
[link]
Itt egy srác kiserélte Athlon X2 QL-65-ös prociját Turion X2 Ultra ZM-84-re és neki javult az fps-e (igaz HD4570 512MB vidikari van a laptopjában). Sztem érdemes lenne kicserélni már csak az ár miatt aggódomThunderzolee köszönöm a válaszaidat!
-
onebalint01
csendes tag
Thunderzolee és az a Turion X2 Ultra ZM-88 2.5ghz-el mennyibe kerülne? A másodlagos gyorsítótár méretbeli eltérése okozhat kompatibilitási zavart?
És ha belemenne a proci a lapba akkor otthon szereljem be vagy inkább vigyem szervízbe?Sztem ez a proci előrelépés lenne az fps-ek terén
-
onebalint01
csendes tag
Assassins Creed 1-et próbáltam 800x480 felbonáson minden lowon még tűrhető volt a játék(kb 25fps). Cod 5 multit próbáltam még ugyanazon a felbontáson midnen lowon 20-25 fps. Assassins Creed 2 ugyanígy 5 fps kb :S Ha a procit nem lehet húzni, akkor ki lehet cserélni nagyobb órajelűre?
-
onebalint01
csendes tag
Thunderzolee köszönöm a választ!
Igazából a hd3200 nem olyan rossz elvileg vinnie kéne mondjuk ac2-őt (vagy cod5, cod6).
Sztem a proci órajele akadályoz meg. Szóval én a proci húzására gondoltam, de sehogy sem tudtam megoldani. Thunderzolee ha elmagyaráznád (vagy vki más
) hogy hogyan kell, akkor megköszönném
. A proci cseréjétől sem zárkózom el, de ez csak második megoldás lenne.
-
onebalint01
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire 6530 laptopom AMD Athlon X2 QL-62 (2.0ghz, 1mb L2 cache) procival.
A proci elég lenne mondjuk assassins creed 2 futtatásához, viszont az órajel miatt nagyon akad. Setfsb-vel megpróbáltam húzni a procit de egyik clock generator sem volt jó. (mellesleg egy ati radeon hd3200 256mb vidikari van benne)Ilyenkor mit lehet tenni? Hogyan tudnám húzni a procit? Vagy estleg proci csere?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest