Új hozzászólás Aktív témák
-
glukonon
csendes tag
válasz
Thunderzolee #7468 üzenetére
Igen, 5400-as, viszont ssd-t nem akarok beletenni, mert azok kicsik, drágák és még egy "fix" külső vinyó is kellene, mert elfoglalná a helyet belül.
Akkor majd igyekszem 7200-ast találni.
Proci meg lehet mégse lesz, mert ahogy néztem, Magyarországon nem igazán van i5-ös, ami nekem kéne.
Memória viszont tuti. És én is 4 gigásra gondoltam.
Bekapcsoláskor 1,5-1,7 körül szokott lenni a fogyasztás, aztán ez szokott 1-1,5 között normalizálódni.
Ja és úgy általában minden lassú..
Hosszú idő míg bekapcsol, cserébe a kikapcsolást se sieti el.
Valamint minden program kis rátartással indul elsőnek. Értsd: Videók között keresgélek, az elsőt nehezen nyitja meg, a következőt már azonnal, kis idő elteltével megint lassan.. Ezek zavarnak inkább.. -
glukonon
csendes tag
válasz
Thunderzolee #7463 üzenetére
Nagyon köszönöm a tartalmas választ, sokat segítettél!
A játék nálam annyira nem szempont, amikkel játszani szoktam, azokat ez is bőven viszi, inkább az zavar, hogy minden egy kicsit hosszadalmas vele, ezért gondoltam a több memóriát/erősebb procit, tárhelyből pedig sosem elég..
Még egyszer köszönöm! -
glukonon
csendes tag
válasz
Thunderzolee #7459 üzenetére
Hopp, valóban, 560 csak.
Nem tudom, miért emlékeztem 5-re.. -
glukonon
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo g565 laptopom,
i3 350M
2Gb ram - 1066Mhz DDR3
nvidia 310M
500 Gb vinyóSzeretném frissíteni, hogy még pár évig jó legyen, valamint több helyet.
Szerintetek elbírna e a gép erősebb procit - ha igen, milyet -, nagyobb memóriát, vinyót.
Esetleg másik vga?A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged