Új hozzászólás Aktív témák
-
BoC1ka
senior tag
válasz
aytukabozs #12897 üzenetére
...talan elfelejtettem odairni, hogy egyben az egesz elolappal
-
BoC1ka
senior tag
válasz
hallerlaller #12894 üzenetére
Megoldódott, a billentyűt nem szedtem le külön, ha azt leszedem akkor pont ott vannak a nyílások ahol össze kell őket kapcsolni. User error volt nem design
-
BoC1ka
senior tag
válasz
hallerlaller #12894 üzenetére
Hát levét könnyen ment, csak összeszerelésnél olyan rövid a szalagkábel, hogy egyszerűen nincs hely benyúlni bármivel bedugni azokat a helyükre. 3at kell, és semmi ráhagyása nincs a kábeleknek
-
BoC1ka
senior tag
válasz
hallerlaller #12892 üzenetére
kivételkor kijött magától. Kb 1 cm re felemeled az előlapot, és már szét is jött. Nagyon rövid a kábel. Ez a baj visszahelyezéskor
-
BoC1ka
senior tag
Sziasztok,
Adott egy Lifebook P702. Levettem a billentyűzetet, de istennem nem tudom visszatenni. A szalagkábelt nem tudom visszarakni a helyére, semmi mozgástere nincs, és kettő db van belőle kb a gh billentyűk alatt. erre van valami speciális szerszám, vagy ezt hogy rakták össze eleve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest