Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabix01
tag
Sziasztok van nekem egy Acer Aspire A5-571G laptopom és szeretnék benne memóriát bővíteni azt tudom hogy ddr3 kell bele de van más kritérium is vagy bármely ddr3 jó hozzá egységes mint a PC-knél?
Köszi a választ előre is!
-
Szabix01
tag
válasz
Thunderzolee #11528 üzenetére
ÓÓ értem...hát igen az intel oldalán az u betűre csak annyit irtak hogy low power de sejtettem más turpisságot is rejt, sebaj vegülis jó ez a proci ami bennevan csak kíváncsi voltam
De legfeljebb majd leforrasztom és kicserélem a fenébe
D najo csak vicc
Még egyszer köszi a segítséget.
-
Szabix01
tag
válasz
Thunderzolee #11525 üzenetére
Szia, még egy olyan kérdés merült fel bennem hogy én tudok e cserélni CPU-t ebben a laptopban, mert hallottam és olvastam olyat hogy nem minden laptopban cserélhető sajnos, ezt honnan lehet megtudni? Mert kerestem de semmi kielégítő válasz a számomra
És ha tudok akkor laptopban is van foglalat mint a PC-knél? Vagy ezek mind szabványosak?Köszönöm előre is a választ!
Üdv,
Szabix01 -
Szabix01
tag
válasz
Thunderzolee #11525 üzenetére
Ó nagyszerű, köszönöm
igen 4GB RAM van benne gyárilag Kingston és 1600-asak. Akkor szerintem még 4el megtoldom, és ez az optibay frankó, találtam is ehhez a laptophoz valót
Nagyon szépen köszönöm az információkat!
-
Szabix01
tag
Sziasztok, laptop bővítés terén nem vagyok valami jártas, jelen pillanatban egy Acer Aspire E5-371G laptopom van és szeretnék bele ha van rá mód RAMot és SSD-t vásárolni. Honnan tudhatom meg hogy van e még hely a RAMnak? és az SSD be tudom majd kötni úgy hogy benne hagyom a sima HDD-t, az SSD beszereléséhez úgy hallottam ki kell operálnom a DVD meghajtót ami nem probléma. De igaz ez?
Köszönöm a segítséget!
Üdv,
Szabix01
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- Kutya topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Laptop hűtő bazár! - AKCIÓ!! MINDEN 1000FT
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest