- Powerbank topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabix01
tag
Sziasztok van nekem egy Acer Aspire A5-571G laptopom és szeretnék benne memóriát bővíteni azt tudom hogy ddr3 kell bele de van más kritérium is vagy bármely ddr3 jó hozzá egységes mint a PC-knél?
Köszi a választ előre is!

-
Szabix01
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
ÓÓ értem...hát igen az intel oldalán az u betűre csak annyit irtak hogy low power de sejtettem más turpisságot is rejt, sebaj vegülis jó ez a proci ami bennevan csak kíváncsi voltam

De legfeljebb majd leforrasztom és kicserélem a fenébe
D najo csak vicc
Még egyszer köszi a segítséget.
-
Szabix01
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Szia, még egy olyan kérdés merült fel bennem hogy én tudok e cserélni CPU-t ebben a laptopban, mert hallottam és olvastam olyat hogy nem minden laptopban cserélhető sajnos, ezt honnan lehet megtudni? Mert kerestem de semmi kielégítő válasz a számomra

És ha tudok akkor laptopban is van foglalat mint a PC-knél? Vagy ezek mind szabványosak?Köszönöm előre is a választ!

Üdv,
Szabix01 -
Szabix01
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ó nagyszerű, köszönöm
igen 4GB RAM van benne gyárilag Kingston és 1600-asak. Akkor szerintem még 4el megtoldom, és ez az optibay frankó, találtam is ehhez a laptophoz valót
Nagyon szépen köszönöm az információkat!

-
Szabix01
tag
Sziasztok, laptop bővítés terén nem vagyok valami jártas, jelen pillanatban egy Acer Aspire E5-371G laptopom van és szeretnék bele ha van rá mód RAMot és SSD-t vásárolni. Honnan tudhatom meg hogy van e még hely a RAMnak? és az SSD be tudom majd kötni úgy hogy benne hagyom a sima HDD-t, az SSD beszereléséhez úgy hallottam ki kell operálnom a DVD meghajtót ami nem probléma. De igaz ez?
Köszönöm a segítséget!
Üdv,
Szabix01
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Powerbank topik
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- Nézzük élőben a The Game Awards 2025-öt!
- Synology NAS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- További aktív témák...
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

D najo csak vicc

Pyttawrx