- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gybazsi
senior tag
válasz
eketomy #5526 üzenetére
Köszi a választ!
Én is gondoltam h szét kéne szedni előtte, csak próbáltam elkerülni, mert elég körülményes, és nem igazán akartam többször is végigjátszani. De akkor muszáj lesz. A forrasztást meg azért remélhetőleg meg tudom oldani, elvégre idén végzek elektronikai technikusként. -
gybazsi
senior tag
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy van egy Acer Aspire 5536G Notebookom, aminek a 3,5mm-es hangkimenete egybe van építve egy S/PDIF kimenettel. Namost ez a jack csatlakozó csak akkor érintkezik rendesen, ha a bemenő kábelt megfeszítem a gép eleje felé. Ezzel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy tudja-e valaki, hogy hol lehet ilyen csatlakozót beszerezni (feltéve hogy nem 80 millió különböző kialakítású létezik belőle). A segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Android játékok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest