- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunderzolee #7813 üzenetére
Laptop típusa
943GML az oldal szerint.A wifit én se értettem,ezért kérdeztem rá.Lehetséges,hogy valaki valamikor még kivette,esetleg kiesett a csatlakozóból és valahova "elbújt" a gépen belül. Utóbbi nem valószínű,tehát keresnem kellene másik wifit a gépbe.
150N-es bőven elég lenne neki,szóval azt keresek majd bele.
-
Sziasztok! a kérdésem ismét az Advent 7113 notebook felé fog terelődni...1db 1GB-os 533mhz-s (CL4) memória van benne,de ugyanilyen típust eddig még nem találtam. CL%-ös 677mhz-s memókból viszont van egy pár. Ugyanúgy fog működni,mint a gépeknél,tehát 533mhz-re lecsökkenti a ram sebeségét?(Ilyenor a CL-t is visszaveszi CL4-re?)
Valamint ebben egy G-s wifi kari van,jó lenne N-esre cserélni a nagyobb adatátvitel miatt. Ez a dolog megoldható,ha igen kell biost frissítenem? Valamint szétszedéskorészrevettem,hogy csak a fekete wifi kábel van bedugva a wifikártyára,a fehér hiányzik(a helye a karin viszont megvan). Szükséges az,szerezzek be olyan kábelt?
-
válasz
Thunderzolee #7791 üzenetére
Ezzel teljesen egyetèrtek,köszönöm a segítsèget! Majd jelentkezem, hogy hogy alakult az upgrade
-
válasz
Thunderzolee #7789 üzenetére
A rajzok alapján és leírás alapján pont ez az. Találtam egy angol fórumot,ahol T5xxx procit raktak bele,neki tökéletesen ment.
A fogyasztással nem lesz baj? a Celeron 29W-ot isz azthiszem,míg ezek a kétmagosok valószínüleg többet.Gondolom ebből kifolyólag azért melegedősebb is lesz,nem? -
Sziasztok! Van itthon egy advent 7113 laptopunk,amiben egy celeron m 430 proci üzemel 1gb ddr2 rammal. Win 7 miatt èrdemes lenne upgradelni 2 magos procira ès 2gb ramra. Milyen processzort tudnèk beletenni a laptopba,ami mûködne is benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged