- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Erre tud valaki válaszolni?
Előre is köszönöm!
-
leviske
veterán
Nem kimondottan ismerem a linkelt oldalt, érteni meg aztán főként nem értem, de onnantól, hogy az egyik listán a GTX280M SLI (ami minden valószínűség szerint két G92-es GPU-ból áll, ami megközelítőleg a 9800GX2 szintjét zudja) előrébb van, mint a Mobility Radeon HD4870X2, miközben az meg a HD4890 felett teljesíthet nagyjából.
-
leviske
veterán
Ez az MXM vs. AXIOM dolog még mindig fennáll? Vagy az AMD már "behódolt" az MXM-nek?
És van olyan hely, ahonnan újonnan lehet Mobility Radeonokhoz jutni? Nézegettem a PH! bazárban, de csak GeForce-okat és X1x00/<HD2600/<HD3600-asokat találtam... Egyelőre csak elméleti síkon mozgok, tehát notebook nincs a láthatáron, egyszerűen csak érdekel.
-
leviske
veterán
Hello mindenki!
Az a láma kérdésem volna, amit biztosan már több 100-an feltettek a topikban: A mostanság kapható notikba lehet diszkrét vga-t pakolni (ha véletlenül találok boltota, ahol kapni notikba vga-t), vagy csak azokba a notbook-okba szerelnek vga csatlakozót, amikben eleve diszkrét vga-van?
Előre is kösz a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest