- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Imádja az alteregókat az új AMD Software
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- HTPC (házimozi PC) topik
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, h kettő egy gigás van benne?
Értem.
Nem szeretem az ilyen gyártói mentalitást. :/
Persze legalább megszabadulnak az eladhatatlan egy gigás modulokból.
Bár furcsa, h ez egy elég új modell, illene nem egy gigás modulokkal szerelni.
Hát akkor igen, inkább egy 4 gigást vegyél mellé, 5 giga elég lesz. -
Igen, belerakhatsz azt is, de nem lesz gyorsabb, mintha csak 4, esetleg 6 lenne benne.
Nem hiszem, h netezéssel, filmnézéssel, chattel, zenehallgatással, officeal meg tudod tölteni a 8gigát valaha is. Ha megnyitod a feladatkezelőt, most is ellenőrizheted, h egyáltalán mennyi ramot használsz, szerintem azzal az architektúrával a 4gigát se töltöd meg (még játékok közben sem), ezért írtam, h elég bele egy 4 gigás modul is a meglevő mellé. -
Ja, h ez egy 15"-os gép?
Hát igen, az AMD ott rontotta el ezt a szegmenst, h engedte a gyártóknak 15"-os gépekbe is beszerelni a platformot. Ezeket max. 12"-os gépekhez kellett volna csak engedélyezni, mert ez netbook kategória, de hát a gyártók elkezdték belepakolni a 15"-os gépekbe is, az eredményt pedig láthatod.
Megveszed, mert azt gondolod, jó gép, új gép, gyors gép, ami valójában nem igaz.Közben rákerestem, erről van szó:
http://prohardver.hu/hir/hp_655_beujit_brazos_2_0_platform.htmlA platformról meg itt olvashatsz némi ismertetőt:
http://prohardver.hu/hir/amd_brazos_2_0_platform_bemutatkozott.htmlIgen, a 2GB-nyi ram mellé tehetsz még egy 2gigás modult, vagy akár egy 4gigást is, ahogy tetszik.
Itt van hozzá szerelési útmutató:
http://www.youtube.com/watch?v=gwbo5ri3vp0#t=03m32s
Nézd meg milyen van benne, de igazából lényegtelen milyet veszel hozzá, ez a platform nem tud dual channelt.
Érdekesség még, h a chipest 1333MHz-es ramokat támogat csak, a HP mégis 1600MHz-es ramokkal szállítja. A kézikönyvben aztán írják is, h a chipset csak 1333MHz-en dolgozik.Órajel emelést nem lehet ezekben csinálni, az többnyire inkább az asztali gépek kiváltsága.
Az alacsony órajel inkább a hosszú akkumulátor üzemidő elérésében nyújt segítséget, maga a platform is erre lett kitalálva annak idején. Sokcellás akksival 10-12"-os gépben akár 6-8-10 órás üzemidőt is el lehet érni vele. -
Ez netbook?
AMD Brazos platform?
Róla van szó?
hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06a/HP 655 Notebook PC.htmlAkkor nem cserélhető se a CPU, se a VGA.
Ez egy platform, egybe van építve a proci az IGP-vel, egyben hívják APU-nak. Főleg netezéshez készül, ezért is netbookokba szerelik. Korlátozott processzor ereje van, egy jobb fajta video teljesítményt nyújtó grafikai egységgel, h HD lejátszás se okozzon neki gondot; és hát ennek köszönhetően el-elboldogul játékokkal is. Teljesítménye megfelel egy P4-es szgépnek, úgyhogy annyira azért nem gyenge, de ha ennél erősebb gépre vágysz, akkor érdemes egyben eladni, és venni egy olyat, ami megfelel a mai kor igényeinek is.
A Milyen notebookot vegyek topicban tudnak segíteni ezzel kapcsolatban.Memóriát lehet bele tenni, azt kellene megtudni, DDR3L, vagy sima DDR3 van benne?
Egyébként notebookokba való kell bele: SO-DIMM DDR3 1600MHz-es
vagy SO-DIMM DDR3L 1600MHz-es.
A különbség az, h az "L" jelű alacsonyabb feszültséggel megy, de tudni kellene, h a benne levő milyen. De ha 4GB-al van már eleve szerelve, akkor én nem tennék hozzá többet, nem hiszem, h kifutna a rendszer 4GB-ból, maga az APU teljesítménye nem olyan nagy, h igényeljen több ramot a gép.CPU-Z-vel ki tudod olvasni milyen ram(ok) van(nak) benne.
Egyébként itt tudsz hozzá keresni:
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/memoriak/notebook_ram/ddr3_ram/listaz.php
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Eredeti játékok OFF topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Milyen autót vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest