Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, persze, nem fog ugyan SATA3 sebességgel menni, de kompatibilis visszafelé. A géped chipsete Mobil965-ös, azokhoz az ICH8-as déli híd tartozik, azokban meg SATA2 van "csak". Amire figyelj, h nézd meg a benne levő merevlemez milyen vastag, és az SSD is akkora (vagy vékonyabb)-e, mert ha esetleg vastagabb az SSD, és nem fér el, akkor nem tudod beletenni.
Szabványosan többféle vastagságú is lehet egy 2.5"-os HDD/SSD:
Google ad találatokat adattáblákra, le tudod ellenőrizni az SSD milyen vastag, ne ijedj meg egyből.
-
Egy 2.5"-os külső HDD ház kell hozzá.
Valami ilyesmi: [link]Nekem pl. ilyenem van:
http://digistreet.hu/hdd/kiegeszitok-hdd/kiegeszitok-35/hdd-kulso-haz-25-coolink-sata-usb2-0-ezust
Ebbe csak simán bele kell dugni a merevlemezt, (belül van egy port, amihez csatlakozik), összecsavarozni, az USB kábelt meg be lehet dugni a gépbe, és megy.
Ha nagyobb fogyasztású merevlemezt tennénk bele, akkor sincs gond, mert adtak hozzá egy pót tápkábelt, amivel egy másik USB portból még tudunk neki szuflát adni.Itt szoktak hirdetni ilyeneket:
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/adathordozok/hdd_keretek/listaz.phpEsetleg van még dokkoló is, ebbe is csak bele kell dugni:
-
fednick
csendes tag
Én már vettem 1-2 kijelzőt használtan (konkrétan Dell D630-hoz), olyan ez kb, mint a memóriák: eléggé tartósak, igen kicsit az esélye, hogy tönkremegy alattad. Úgyhogy szerintem nyugodtan merj venni egyet használtan. A reális ára amúgy valahol 10-18k között van, garanciától, beszereléstől függően.
-
Everest, vagy valami hasonló programok kijelzőkről adnak információt, de ha a hirdetések közt körülnézel, a hirdetők némelyike információkkal is szívesen szolgál.
Ahogy Googleval rákerestem, ezek 30 pinesek, és 1280×800, ill. 1440×900-as felbontással is vannak 14.1" méretben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged