- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, a Sec. Essentialra gondoltam.
A Prefetch, Superfetch az nem a merevlemezt tekeri, a memóriával van összeköttetésben, szóval az nem lehet a bűnös.
A Dropbox esetleg? Az nem szinkronizál automatikusan?
(Vagy csak a felhőt szinkronizálja az asztali géppel, fordítva nem?)Meg a töredezettséget se értem annyira, a telepítés után az XP-t anno egyből kellett, mert szét volt töredezve, de a Win7 az alig van széttöredezve pár százaléknyit, szóval annyira nem lehetett vészes.
Feladatkezelőben a "Folyamatok" fülre gondoltam, (lent bepipálva, h minden felhasználót mutasson), majd a CPU alapján sorbarendezve, de mondjuk ha "System-et ír, akkor azzal nem sokra megyünk. :/
-
Impressa
őstag
Szia!
Az AVG lesz a ludas, ahogy Thunderzolee is írta. Minden vírusirtó lassítja a rendszerindulásokat. Én már nem használok ilyeneket, helyette van tűzfalam ( Comodo ). Az MSE az jobban van optimalizálva, hisz saját termék.
SSD-re váltás, megváltás, de előtte a probléma forrását kellene megszüntetned. Egy Ccleanert is feldobhatnál mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest