- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ajjajj.. azt hiszem rossz tanácsot adtam legutóbb.
Igaz, megkevert az is, h az RM70-es nem működött benne.Szóval jobban rákerestem:
Legutóbb ugye ez alapján ajánlottam az S1G3-as Nile platform processzorait:
hp.com/hpinfo/newsroom/press_kits/2009/Mobility2009/Datasheet4515s.pdf
Itt különösebben nem néztem a processzor-családok neveit át, mivel írtad, h egy Sempron M120-as van benne, ami S1G3-as.
Ez hiba volt, mert ott bizony a felsorolásban nem S1G3-as procik vannak, hanem ezek:
Turion X2 Ultra
Turion X2
Athlon X2
SempronEzek pedig a Puma platform processzor-család tagjai:
wikipedia.org/wiki/List_of_AMD_mobile_microprocessors#Puma_platform
Vagyis S1G2-es processzorok.Már csak azt kéne tudni, h az RM70-es miért nem indult el.
Illetve a benne levő biztos, h Sempron M120-as?
Nem egy Sempron SI-42-es?Elképzelhető, h az RM70-es rossz?
Bár ez elég ritka lenne. :/Mindazonáltal elnézésedet kérem, amiért nem figyeltem eléggé oda, és miattam rossz foglalatú processzort vettél. Ha származik anyagi károd, részben megtérítem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest