- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- RAM topik
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Hát azé' mee'...
Mert egyértelműen leírta:
Van egy FuSi Amilo D 7830-as notebookom. Szétszedtem, a pll chipet kerestem egy kis downclock miatt, és közben észrevettem, hogy a videokártya (mobil radeon 9000) nincs ráintegrálva az alaplapra, hanem egy csatlakozóval illeszkedik rá. Mivel a gép kvázi egy asztali gép, ez valami spéci agp csatlakozó lehet. (nem pci, a driver szerint 4x agp módban megy a kártya)
Tehát a kérdezőnek teljesen egyértelműen van egy 2003/2004 környéki 845-ös lapkával szerelt AGP csatolójú ATI VGA-s notebookja, erre megpróbálod belemagyarázni a hasába hogy a gépében egy később bejelentett PCI Express-es csatolójú VGA van...ráadásul NVIDIA..
És ha most azzal szeretnél védekezni, hogy nem ismerhetsz minden notebook-ot töviről hegyire, hogy nem tudhatod melyik cuccot/szabványt mikor kezdték árulni, mikor vezették be, akkor erre én csak azt tudom mondani: ha vmihez hülye vagyok, akkor inkább nem szólok bele, nem próbálok észt osztani...
P.S.:
Ez kábé olyan, mintha vki egy autós fórumon megkérdezné hogy az ő öthengeres diesel Audijához mennyibe fáj egy készlet izzítógyertya, mire te nagy mellénnyel közölnéd vele hogy neki 6db négypólusú gyújtógyertyára van szüksége...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest