- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
magicnumber #5328 üzenetére
Érdekes, a TK81-es modell az Acer oldalán más felszereltségű. A gyárilag HD6650-es VGA-val szerelt modellekben eredetileg N970-es proci van.
Neked valamiért egy gyengébb procis változat jutott.
Talán Magyarországra/Kelet-Európába készült ilyen felszereltségű is, h olcsóbban el lehessen adni.Tehát elvileg a hűtést úgy tervezték, h elvigye a 35W-os kategóriát is.
De nem vagyok biztos benne, h a 4 magos procikkal jobban jársz, bár egyre több az olyan játék, ami használj a a 4 magot, ez tény.
Esetleg olyat is választhatsz (talán olcsóbban is megúsznád), amiben nem 512Kb az L2 tár, hanem 1MB (magonként).
Ahogy elnéztem, a Turion II P5százas procik szintén 25W-os TDP osztályba tartoznak, de azokban már 1MB az L2 (magonként).De nyugodtan belerakhatod a négymagost is, max többet megy majd a hűtés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest