- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Milyen házat vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpeedyJoe
csendes tag
válasz
Rover623 #414 üzenetére
Köszönöm a kedves szavakat.
A hozzáértésről nekem az a véleményem, hogy dokumentáció és megfelelő szakképzés híján csak a tapasztalat marad. Tehát azok, akik az asztali PC-k mellett próbálkoznak notebookokkal is, és néha a kezükbe kerül egy-egy darab, nem fogják annyira kenni-vágni a pályát, mint mondjuk az, aki csak ezzel foglalkozik, sokat szed szét, és néha valamennyit össze is rak. Viszont aki sokat szétszed-összerak, az sem olyan profi, mint a jó márkaszervíznek a jó szerelője, aki fejből tudja az összes típusváltozatot, pl. egy HP szervízes felsorolja, hányféle nx6110 alaplap van, és mi a különbség. Igaz, ezek az emberek csak a saját márkájukat vágják, tehát mindenhez senki nem érthet.
Próbálok itt maradni, most év végi zárás előtti nyugalom van nálunk, de van, hogy napi 20-30 e-mailt kapok, és bejönnek vagy 15-en, és felhívnak 40-en, ilyenkor eltűnök, és lassan válaszolok, ezért csiga az avatarom.
Nem tagadom, hogy a reklámérték miatt vagyok itt, megpróbálok hasznos tanácsokat adni, cserébe viszont néznetek kell a linket az üzeneteim alján. Úgy vettem észre, nagy a tanácstlanaság notebook kérdésekben (nemcsak itt a fórumon, hanem IRL is, sőt, néha még én is tanácstalan vagyok), ezért megpróbálok valamit segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Megújult a PROHARDVER!
- Diablo IV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Robotporszívók
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest