- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Senki sem töröl ennél jobban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Egér probléma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
papíron a chipset csak celeron procihoz kapott támogatást (link), de a havernak az ilyen notiban - amiben én anno memóriát bővítettem - t2370 proci megy, és már az is jobb, mint a jelenlegi celeron procid, dupla l2 cache van benne! lehet, hogy nagyobb proci menne benne, ha már nem garis a noti, akkor esetlegesen bepróbálkozhatsz egy cserével, de szigorúan csak próba után vásárolj - a bios feltétlenül az utolsó legyen, mert az is beleszólhat a dolgoba!
Testament; szerintem ráérsz még gondolkodni a proci cseréjén a gari lejártáig, de amúgy a jelenleginél jobb és erősebb (dupla l2 cache és esetlegesen adott + mhz) core 2 duo procik (t6500, t6600...stb) is jók a notidba!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Disney+
- bambano: Bambanő háza tája
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux kezdőknek
- Kutya topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx