Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Micro Four Thirds
- Mini-ITX
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ZIDOO médialejátszók
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SörTomi
csendes tag
Hát ebből a táblázatból az egyértelmű dolgokon kívül csak azt értettem, hogy a tl-60 lényegesen előkelőbb helyen áll, mint az mk38.
Amúgy megmondom őszíntén, nekem kizárolag játék miatt kell, hogy erősebb legyen a gép, mert minden egyéb dologra bőven elég a mostani.
Egyébként ezzel a procival lesz esélyem? Pl: Assassins Creed, The Witcher, Prince of Persia, és hasonlók...
Nem kell, hogy maxon fusson, nekem elég, ha élvezhető a játék... (főleg, hogy eddíg még csak képeken láttam őket)
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Üzleti előfizetők hirdetései
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest