Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
Na, ez vicces. Fogtam az notihoz adott CD-t, és felraktam újra az un. ATKACPI drivert. Újraindításkor egyből jobban felpörgött a venti, aztán gyorsan visszacsendesedet, de kicsit hangosabban jár alapjáraton mint Celeronos korában, amikor is - érdekes módon - viszonylag halk volt. A hőmérsékletek is egyből normalizálódtak, Everest szerint 46°C (a 60 helyett), NHC szerint 35°C (az eddig 46 helyett). Ami fura, hogy a HDD hőmérséklet is visszaesett, az eddigi 45-50°C-ról 33°C-ra hült. Hát, vessetek meg, de inkább legyen egy kicsit hangosabb a noti, semmint hogy állandóan magas hőmérsékleten menjen és esetleg károsodjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- EAFC 25
- Revolut
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest