- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Solfrutta #13120 üzenetére
Áhhh, értem. Gondoltam, h valami riser kábeles dolog, de hát az ilyeneket meg eleve nem értem, hát hogy néz már ki, h egy szalagkábel lóg ki a gépből. :/
Mondjuk ha csak 1×-es a sebessége, akkor ez meg is válaszolta a kolléga kérdését.A BIOS-al nem kell foglalkozni, a Sandys processzorok közül mindet fogja vinni, amúgy is szerelték ezeket többfélével is, illetve nem emlékszek rá, h lett volna gondom ilyenekben processzorcserével.
Ha a kinézett processzorban van virtualizáció, akkor menni fog, vagyis a BIOS-ban gondolom nem lehet ki meg bekapcsolgatni, de attól még alapból vinni fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest