- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
szerintem is add el az alkatrészeit, az már több mint 50e szerintem...
winyo, dvd (ha jool értem író), ramokat külön, nem tudom, de szerintem mind2 modul kivehető...komolyabb összeget megérnek szerintem mint 50e.
Alaplap, proci, maradékok: fdd, kijelző, aksi, burkolat alkatrésznek szervizekben érdekelheti az arcokat...szintén nem olcsó, mivel pl a kijelző se egy olcso dolog, ha nincs pixelhibája, aksi ha még a gyári idő felét teljesiti eladható...stb...
Ati Mobility Radeon M7 VGA - ezt nem tudom, hogy kivehető e, tehát a lentebb leirt csatolású e, vagy integrált...ha kivehető szintén eladásra érdemes. -
morfondőr
addikt
Szerintem csak pár alkatrész lehet, amiért érdemes megvenni! Pl. a 80-as vincsi nem rossz, esetleg az akksi (20-30k körüli az új), memó stb. Bár nem igazán értek a noti-szervizeléshez, de ha nekem ugyanilyen gépem lenne, akkor engem is érdekelne a plussz alkatrészek miatt!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged