- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgeris
tag
válasz
cherockee #133 üzenetére
Az a baj, hogy én nem tudom kiszerelni pl a procit belőle...Ezen kívül elég ritka gép, mert annak idején qrva drága volt...Meg ahogy az emberek le tudják alkudni a használt cumó árakat...én úgy gondoltam, hohy 60K-val már jól járok, de az 50k sem rossz. Ja, a dvd az író, a kijelző maga hibátlan, de a műanyag része sérült, az akksi meg bn 1-1,5 órát bírt, de voltak itt már tápparák, so nemtom az rontott-e rajta...A ram, ami simán kiszedhető az 128 csupán, a belső az 256, de még a buzi burkolatot se tudtam szétszetni, mert úgy van csapolva, mint az istennyila, a csavarokat hiába szedem ki. So szerintem rakás vesződséget megúszok, ah egybe elmegy az egész. Csak ezek az arcok. akik meg akarják venni, fix, hogy tök olcsón újra üzembe rakják...Mind1, ha vki 60-at ad érte, annak simán odadom szerintem..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest