- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgeris
tag
válasz
cherockee #133 üzenetére
Az a baj, hogy én nem tudom kiszerelni pl a procit belőle...Ezen kívül elég ritka gép, mert annak idején qrva drága volt...Meg ahogy az emberek le tudják alkudni a használt cumó árakat...én úgy gondoltam, hohy 60K-val már jól járok, de az 50k sem rossz. Ja, a dvd az író, a kijelző maga hibátlan, de a műanyag része sérült, az akksi meg bn 1-1,5 órát bírt, de voltak itt már tápparák, so nemtom az rontott-e rajta...A ram, ami simán kiszedhető az 128 csupán, a belső az 256, de még a buzi burkolatot se tudtam szétszetni, mert úgy van csapolva, mint az istennyila, a csavarokat hiába szedem ki. So szerintem rakás vesződséget megúszok, ah egybe elmegy az egész. Csak ezek az arcok. akik meg akarják venni, fix, hogy tök olcsón újra üzembe rakják...Mind1, ha vki 60-at ad érte, annak simán odadom szerintem..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest