Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyus87
aktív tag
válasz
Thunderzolee #12468 üzenetére
Lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam. Nem vártam, hogy megtáltosodik a gép, de ahogy leírtad, gondolom nyomokban fellelhető lesz a bővítés. Szoktam azért játék mellett 4-5 internetablakot is futtatni. Óriási javulást az SSD berakása után tapasztaltam, viszont hallottam már mástól is, hogy a Windows "szereti" a memóriát. Mivel 3 éve hosszútávra vettem gépet, most pont azért gondoltam, hogy korszerűsítek kicsit az újratelepítéssel(Win10) együtt. Az i5+SSD kombó mellett máshoz nem nagyon lehetett nyúlni csak a memóriához, mert az eddig 4 gb volt ugyebár. Megnéztem feladatkezelőt is, amit említettél. Ha jól látom normál felhasználás során 2,5-3 gb memóriát "eszik", de most már azért megnyugtató, hogy van hova nyúlnia tartalékért. Az elkövetkezendő pár évben remélhetőleg nem lesz gondom(az elavultságra gondolok).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged