Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
Thunderzolee #12243 üzenetére
Ki, igen, az rendben van.
De nem tudom esetleg a táppal lehet e valami, mert olyat is csinál újabban, hogy ha bekapcsolom, pörög mint a vadállat, és le sem áll. Ki kell kapcsolni a gépet, kihúzni a tápkábelt, visszadugni, és megy megint rendesen.
Ennek ellenére én speciel a thermal pad fele hajlok.
Mellesleg fura, de a napokban egy mások laptopomon amin remek volt a hűtés nyomtam egy Bios reset-et, és azóta sokkal többet jár a ventillátor. Lehet esetleg ezen is valamit a Biosban kéne bütykölni? Mondjuk az tuti, hogy télen a problémás laptopon frissítette, Bios-t, lehet az a baja? Azután jöttek elő ezek a gondok. Vissza lehet rakni a régebbi Bios verziót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest