Hirdetés
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Asztrofotózás
- OLED monitor topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBé
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, hogy a most vásárolt ASUS X552CL-SX019H laptopomat hogyan tudnám a késöbbiekben fejleszteni.
Főbb paraméterei:
Processzor: Intel Core i3-3217U (1.8GHz, 3MB Cache, 64-bit, 22nm, 17W) - 2 magos
Memória: 4GB DDR3L, 1600MHz, (Max. 8GB)
Háttértár: 500GB, 5400rpm, SATA HDD
Videókártya: Nvidia GeForce 710M, 1024MB DDR3 VRAMMemória bővítésre gondoltam első körben (8GB-ig), illetve ha lehetséges akkor a háttértár cseréjére SSD-re.
Ezek ha jól tudom még garancia vesztéssel sem járnának, viszont érezhetően gyorsabbá tennék a gépet.Azt azonban sajnos már nem tudom, hogy a processzort és a videókártyát tudnám-e jobbra, erősebbre cserélni. Nem vagyok tisztában vele hogy mikkel lehet kompatibilis a masina, ha egyáltalán van ilyen opció. Ha igen, akkor az nem járna-e kockázattal (pl.túlmelegedéssel).
Természetesen nem egy mindent verő über gépet szeretnék csinálni belőle, csak érdekelnének a lehetőségek.
Előre is köszönöm ha tudtok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 26
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx