- Androidos fejegységek
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- DUNE médialejátszók topicja
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- Milyen egeret válasszak?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBé
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, hogy a most vásárolt ASUS X552CL-SX019H laptopomat hogyan tudnám a késöbbiekben fejleszteni.
Főbb paraméterei:
Processzor: Intel Core i3-3217U (1.8GHz, 3MB Cache, 64-bit, 22nm, 17W) - 2 magos
Memória: 4GB DDR3L, 1600MHz, (Max. 8GB)
Háttértár: 500GB, 5400rpm, SATA HDD
Videókártya: Nvidia GeForce 710M, 1024MB DDR3 VRAMMemória bővítésre gondoltam első körben (8GB-ig), illetve ha lehetséges akkor a háttértár cseréjére SSD-re.
Ezek ha jól tudom még garancia vesztéssel sem járnának, viszont érezhetően gyorsabbá tennék a gépet.Azt azonban sajnos már nem tudom, hogy a processzort és a videókártyát tudnám-e jobbra, erősebbre cserélni. Nem vagyok tisztában vele hogy mikkel lehet kompatibilis a masina, ha egyáltalán van ilyen opció. Ha igen, akkor az nem járna-e kockázattal (pl.túlmelegedéssel).
Természetesen nem egy mindent verő über gépet szeretnék csinálni belőle, csak érdekelnének a lehetőségek.
Előre is köszönöm ha tudtok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx