- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBé
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, hogy a most vásárolt ASUS X552CL-SX019H laptopomat hogyan tudnám a késöbbiekben fejleszteni.
Főbb paraméterei:
Processzor: Intel Core i3-3217U (1.8GHz, 3MB Cache, 64-bit, 22nm, 17W) - 2 magos
Memória: 4GB DDR3L, 1600MHz, (Max. 8GB)
Háttértár: 500GB, 5400rpm, SATA HDD
Videókártya: Nvidia GeForce 710M, 1024MB DDR3 VRAMMemória bővítésre gondoltam első körben (8GB-ig), illetve ha lehetséges akkor a háttértár cseréjére SSD-re.
Ezek ha jól tudom még garancia vesztéssel sem járnának, viszont érezhetően gyorsabbá tennék a gépet.Azt azonban sajnos már nem tudom, hogy a processzort és a videókártyát tudnám-e jobbra, erősebbre cserélni. Nem vagyok tisztában vele hogy mikkel lehet kompatibilis a masina, ha egyáltalán van ilyen opció. Ha igen, akkor az nem járna-e kockázattal (pl.túlmelegedéssel).
Természetesen nem egy mindent verő über gépet szeretnék csinálni belőle, csak érdekelnének a lehetőségek.Előre is köszönöm ha tudtok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest