- Micro Four Thirds
- Milyen RAM-ot vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topik
- TV antenna és jelerősítés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
i.csab
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy van erre jobb topik is, elnézést, ha nagyon eltájoltam volna magam...
Egy nemrégen vásárolt Lenovo G580-nál jelentkezik az a probléma, hogy a Win7 Ultimate indításkor megakad.
Vettem egy SSD-t a gépbe, amin van a rendszer, s a gyári 500GB-os HDD meg kikerült USB rackbe (elvileg a rack is támogatja az USB 3.0-át).
A gond az, hogy a rendszer felállásakor, betöltéskor, ha be van dugva az USB3.0-ba a rackkel a HDD, a "Windows indítása" színes képernyőnél kimered, s amíg nem húzom ki az USB 3.0-ból a HDD-t nem is lép tovább. Csak ha az indító képernyőn tovább lép, akkor lehet csak bedugni a HDD-t. Mi lehet a gond?Gondoltam driver problémára, mert ha az USB2-be dugom akkor nem akad meg, s feláll hibátlanul a rendszer. Emiatt letöltöttem a Lenovo oldaláról az USB device divert is, de sajnos nem segített...
Vagy a bootolási prioritásra tudtam gondolni, mint a probléma forrására. A biosban a boot sorrendben leraktam utolsó helyre az usb HDD-t, viszont külön nem tudom kikapcsolni/letiltani, hogy erről ne akarjon bootolni...
Mi lehet a megoldás, hogy tovább töltsön a Win akkor is ha csatlakoztatva van a HDD? Esetleg valakinek volt ugyanilyen problémája?Köszönettel: i.csab
Új hozzászólás Aktív témák
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest