Új hozzászólás Aktív témák
-
Amikor telepítesz egy Win7-et, csinál a rendszer egy 100MB-os rejtett partíciót, egy ún. "rendszer számára fenntartott" partíciót. Ezt is törölted?
Asztalon nyiss jobb egérgombbal menüt a "Számítógép"-en, majd onnét tovább navigálva --> Kezelés --> Lemezkezelés. Itt particionálhatod a windowsban is a lemezeket.
Vagy használd a Partiton Magic Tool-t, ahogy szimpatikus, az is mutatja gondolom a teljes merevlemezt, a rejtett fájlokkal együtt.
Ha van rajt ilyen rejtett fájl, azt töröld le.(Ha még ezeket nem csináltad meg.)
-
Azon a merevlemezen egyébként nem maradt fent a régi oprendszer, ugye?
Leformáztad teljesen, indítófájlok se maradtak rajt.Mert még ez okozhat gondot, mármint, h érzékeli, h ott is van egy Win7.
JaMart:
Mennem kell; majd éjjel megjövök, válaszolok, ha addig valaki be nem néz a topicba.
De SSD-t inkább az SSD-s topicban kérdezd meg, ott tudják a legjobban, mi most a bestbuy. -
Úgy értem, a driverek akkor töltődnek csak be, amikor a Windows már elindult, vagyis elkezdett elindulni.
De mivel egy olyan eszközt érzékel, ami akadályozza az elindulását, ezért nem jut el odáig se, h betöltse hozzá a drivert.
Hiába van hozzá driver, nem a driverrel van baj.De majd elmagyarázzák a Win7 topicban.
Biztosan van rá megoldás is azon kívül, h ki kelljen húzni. -
Igen, ez egy jellemző problémája a Win7-nek.
Külső drivert igénylő eszköznél előfordul, h az USB-be dugott eszköz megakasztja a bootolást, mert ismeretlen eszközkét érzékeli a rádugott eszközt, és ezért nem megy tovább a boot.
Jelen esetben ugye az a gond, h az USB3.0 külön drivert igényel, ezért csak akkor akad meg, ha abba van dugva.Nem tudom erre mi a megoldás, mikor utoljára ilyen gondom volt, én kihúzogattam az eszközt. (Nekem a RAT9-es egerem vevője okozta anno.
Inkább a Win7 topicban kérdezd meg, én nem tudom mit lehet vele tenni.
http://itcafe.hu/tema/windows_7_olvasd_el_az_elso_hsz-t_warez_tilos/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest