Új hozzászólás Aktív témák

• vakablak93

őstag

Hali sziasztok egy ismerősöm átdobott egy öreg
    Packard Bell Easynote LJ65-öt, hogy hozzam mán' rendbe meg amit lehet azt ki belőle...

Hátlapot már találtam hozzá, a korábbi tulaj egy kretén volt konkrétan kivágta a házat a ventinél, mert hangos volt :W

Venti hangja mint egy rossz traktormotoré, de azt is találtam már bele, a fennmaradó problémákkal fordulnék hozzátok, melyek a következőek:

1. Ezen vidi alapján akartam szétszedni [link] , de a billentyúzet fölötti a zsanér részt fedő műanyag csík nemigazán akar feljönni.
    Merjem ezt húzni vagy valami még szorítja? A gép hátuljánál kicsavartam a csavarokat elvileg csak nem tudom merjem-e erősebben húzni lefelé....

2. A gép hardvere Core 2 Duo T6600 és a csipszet AIDA64 szerint: Intel Cantiga PM45, FSB-re meg ezeket írja: 533,667,800,1066.

Lehet esetleg bele valami értelmesebb procit tenni, vagy semmi értelme???
    A tulaj csak TV okosítónak használná, kb csak filmeket kéne lejátszon. Lehet csak az én igényeim mások, de nekem bántóan lassúnak hat még frissen telepített rendszerrel is.

3. Lehetséges lenne esetleg SSD-t tenni ebbe is vagy annyira régi a gép hogy nem vagy nem érné meg?

4. Összesen 4Gb ram van benne 2x2-es elrendezésben, van értelme 8Gb-ra bővíteni?

Ha semmi értelme az is érdekel, mert akkor csak kipucolom meg felpasztázom neki.

Előre is köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák