- SSD kibeszélő
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen széket vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hővezető paszták
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Hali sziasztok egy ismerősöm átdobott egy öreg
Packard Bell Easynote LJ65-öt, hogy hozzam mán' rendbe meg amit lehet azt ki belőle...Hátlapot már találtam hozzá, a korábbi tulaj egy kretén volt konkrétan kivágta a házat a ventinél, mert hangos volt
Venti hangja mint egy rossz traktormotoré, de azt is találtam már bele, a fennmaradó problémákkal fordulnék hozzátok, melyek a következőek:
1. Ezen vidi alapján akartam szétszedni [link] , de a billentyúzet fölötti a zsanér részt fedő műanyag csík nemigazán akar feljönni.
Merjem ezt húzni vagy valami még szorítja? A gép hátuljánál kicsavartam a csavarokat elvileg csak nem tudom merjem-e erősebben húzni lefelé....2. A gép hardvere Core 2 Duo T6600 és a csipszet AIDA64 szerint: Intel Cantiga PM45, FSB-re meg ezeket írja: 533,667,800,1066.
Lehet esetleg bele valami értelmesebb procit tenni, vagy semmi értelme???
A tulaj csak TV okosítónak használná, kb csak filmeket kéne lejátszon. Lehet csak az én igényeim mások, de nekem bántóan lassúnak hat még frissen telepített rendszerrel is.3. Lehetséges lenne esetleg SSD-t tenni ebbe is vagy annyira régi a gép hogy nem vagy nem érné meg?
4. Összesen 4Gb ram van benne 2x2-es elrendezésben, van értelme 8Gb-ra bővíteni?
Ha semmi értelme az is érdekel, mert akkor csak kipucolom meg felpasztázom neki.
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Peugeot, Citroën topik
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest