Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Hali sziasztok egy ismerősöm átdobott egy öreg
Packard Bell Easynote LJ65-öt, hogy hozzam mán' rendbe meg amit lehet azt ki belőle...Hátlapot már találtam hozzá, a korábbi tulaj egy kretén volt konkrétan kivágta a házat a ventinél, mert hangos volt
Venti hangja mint egy rossz traktormotoré, de azt is találtam már bele, a fennmaradó problémákkal fordulnék hozzátok, melyek a következőek:
1. Ezen vidi alapján akartam szétszedni [link] , de a billentyúzet fölötti a zsanér részt fedő műanyag csík nemigazán akar feljönni.
Merjem ezt húzni vagy valami még szorítja? A gép hátuljánál kicsavartam a csavarokat elvileg csak nem tudom merjem-e erősebben húzni lefelé....2. A gép hardvere Core 2 Duo T6600 és a csipszet AIDA64 szerint: Intel Cantiga PM45, FSB-re meg ezeket írja: 533,667,800,1066.
Lehet esetleg bele valami értelmesebb procit tenni, vagy semmi értelme???
A tulaj csak TV okosítónak használná, kb csak filmeket kéne lejátszon. Lehet csak az én igényeim mások, de nekem bántóan lassúnak hat még frissen telepített rendszerrel is.3. Lehetséges lenne esetleg SSD-t tenni ebbe is vagy annyira régi a gép hogy nem vagy nem érné meg?
4. Összesen 4Gb ram van benne 2x2-es elrendezésben, van értelme 8Gb-ra bővíteni?
Ha semmi értelme az is érdekel, mert akkor csak kipucolom meg felpasztázom neki.
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest