Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Hali sziasztok egy ismerősöm átdobott egy öreg
Packard Bell Easynote LJ65-öt, hogy hozzam mán' rendbe meg amit lehet azt ki belőle...Hátlapot már találtam hozzá, a korábbi tulaj egy kretén volt konkrétan kivágta a házat a ventinél, mert hangos volt
Venti hangja mint egy rossz traktormotoré, de azt is találtam már bele, a fennmaradó problémákkal fordulnék hozzátok, melyek a következőek:
1. Ezen vidi alapján akartam szétszedni [link] , de a billentyúzet fölötti a zsanér részt fedő műanyag csík nemigazán akar feljönni.
Merjem ezt húzni vagy valami még szorítja? A gép hátuljánál kicsavartam a csavarokat elvileg csak nem tudom merjem-e erősebben húzni lefelé....2. A gép hardvere Core 2 Duo T6600 és a csipszet AIDA64 szerint: Intel Cantiga PM45, FSB-re meg ezeket írja: 533,667,800,1066.
Lehet esetleg bele valami értelmesebb procit tenni, vagy semmi értelme???
A tulaj csak TV okosítónak használná, kb csak filmeket kéne lejátszon. Lehet csak az én igényeim mások, de nekem bántóan lassúnak hat még frissen telepített rendszerrel is.3. Lehetséges lenne esetleg SSD-t tenni ebbe is vagy annyira régi a gép hogy nem vagy nem érné meg?
4. Összesen 4Gb ram van benne 2x2-es elrendezésben, van értelme 8Gb-ra bővíteni?
Ha semmi értelme az is érdekel, mert akkor csak kipucolom meg felpasztázom neki.
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest