- Milyen nyomtatót vegyek?
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen videókártyát?
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
válasz
Thunderzolee #14027 üzenetére
Köszönöm az eddigi válaszokat.
(#14027) Thunderzolee:
A matek az úgy jön ki - ahogy írtad is-, hogy ha i5-nél maradok, akkor az kb. 8 ezer, RAM-ot (nem tudom miért) eddig újat néztem kb, 12 ezer, plusz hűtőpaszta 3 ezerért. Ez az anyagköltség.Elvileg meg tudnám csinálni én is a szerelést, van elég tutorial a neten a szétszedéshez, összerakáshoz, csakhogy a billentyűzetet csavarok fejei eléggé el vannak kopva, ugyanúgy ahogy a csavarhúzóm is, nem tudom őket kicsavarni. Ehhez kell egy plusz csavarhúzó, amivel menne. Ha tudtok esetleg valamilyet ajánlani, akkor azt is megköszönöm. Ha nem sikerülne, be kellene vinnem valami szervizbe, ott hátha jobban boldogulnak vele, ami ugye plusz költség. Eddig, amit kaptam ajánlatot, az 13 ezer volt.
Nézegetem közben az ajánlott i7-es processzorokat, sajnos nem nagyon találok itthoni beszerzési forrást, csak e-bayen Kínából találok ilyen 30 ezer környékén.
Szerintetek be lehet vállalni egy kínai rendelést?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest