- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fistvan1205
üzenetére
Hát igen.
Érdekes hiba. Ha 915-ös chipkészlet lenne (két generációval előző), akkor nem szólnék egy szót se, de így furcsállom. Nem találkoztam még ilyen chipsetű géppel, amit zavart volna a Sata1 - Sata2/Sata3-as probléma.
Nekem egyébként egy régi 915-ös chipsetű laptopom volt a szüleimnél, annál a gépnél találkoztam először ezzel a problémával, az 17"-os gép volt, két merevlemez is ment bele, de csak Sata 1-esek. Akkoriba kerestem rá, h tulajdonképpen hogy is van ez, és kiderült, h a Wikipediás idézetben szereplő Via chip van a gépben, és az csak Sata1-et fogad.
Egy ideig kerestem bele Sata1-es SSD-t, de aztán abbahagytam az egészet, már amúgy se használjuk azt a gépet szinte semmire.Szóval továbbra se értem Nálad mi a gond, mert jóval újabb chipset, de nincs más tippem.

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Spotify
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPad topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- ASUS SA203H Pen 2.0
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx