Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fistvan1205 #12448 üzenetére
Hát igen.
Érdekes hiba. Ha 915-ös chipkészlet lenne (két generációval előző), akkor nem szólnék egy szót se, de így furcsállom. Nem találkoztam még ilyen chipsetű géppel, amit zavart volna a Sata1 - Sata2/Sata3-as probléma.
Nekem egyébként egy régi 915-ös chipsetű laptopom volt a szüleimnél, annál a gépnél találkoztam először ezzel a problémával, az 17"-os gép volt, két merevlemez is ment bele, de csak Sata 1-esek. Akkoriba kerestem rá, h tulajdonképpen hogy is van ez, és kiderült, h a Wikipediás idézetben szereplő Via chip van a gépben, és az csak Sata1-et fogad.
Egy ideig kerestem bele Sata1-es SSD-t, de aztán abbahagytam az egészet, már amúgy se használjuk azt a gépet szinte semmire.Szóval továbbra se értem Nálad mi a gond, mert jóval újabb chipset, de nincs más tippem.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Óra topik
- Apple Watch
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Garmin topik
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest