Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fistvan1205 #12448 üzenetére
Hát igen.
Érdekes hiba. Ha 915-ös chipkészlet lenne (két generációval előző), akkor nem szólnék egy szót se, de így furcsállom. Nem találkoztam még ilyen chipsetű géppel, amit zavart volna a Sata1 - Sata2/Sata3-as probléma.
Nekem egyébként egy régi 915-ös chipsetű laptopom volt a szüleimnél, annál a gépnél találkoztam először ezzel a problémával, az 17"-os gép volt, két merevlemez is ment bele, de csak Sata 1-esek. Akkoriba kerestem rá, h tulajdonképpen hogy is van ez, és kiderült, h a Wikipediás idézetben szereplő Via chip van a gépben, és az csak Sata1-et fogad.
Egy ideig kerestem bele Sata1-es SSD-t, de aztán abbahagytam az egészet, már amúgy se használjuk azt a gépet szinte semmire.Szóval továbbra se értem Nálad mi a gond, mert jóval újabb chipset, de nincs más tippem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Mozilla Firefox
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő