- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elméletileg igen, de sosem használtam még ilyet erre a célra.
Pendriveról telepítek szinte mindig, nagyon ritkán kell XP-t felraknom, (ahhoz szoktam csak optikát használni).
De egyébként seperc alatt vissza lehet tenni az optikai egységet az optibay helyére ha szükséges.
Ezt az egészet csak azért említettem meg neked egyébként, mert gondolom nem ismerted ezt a lehetőséget. Egy időben megjelentek ezek az optibayes kitek, amikhez már adtak egy ilyen "tok"-ot is, amibe bele lehet tenni a kivett DVD írót, hátha valaki még akar néha egy-egy lemezt megírni, vagy beolvasni, végülis erre megfelelő alternatíva így USB-s kiegészítőként használva.
Az ára már sajnos nem valami felhasználóbarát, lehet ilyet olcsóbban is beszerezni, csak sokat kell az internet bugyraiban turkálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- HP Elite Thunderbolt 3 dokkoló/ HP Zbook Thunderbolt 3 dokkoló
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest