Hirdetés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elméletileg igen, de sosem használtam még ilyet erre a célra.
Pendriveról telepítek szinte mindig, nagyon ritkán kell XP-t felraknom, (ahhoz szoktam csak optikát használni).
De egyébként seperc alatt vissza lehet tenni az optikai egységet az optibay helyére ha szükséges.
Ezt az egészet csak azért említettem meg neked egyébként, mert gondolom nem ismerted ezt a lehetőséget. Egy időben megjelentek ezek az optibayes kitek, amikhez már adtak egy ilyen "tok"-ot is, amibe bele lehet tenni a kivett DVD írót, hátha valaki még akar néha egy-egy lemezt megírni, vagy beolvasni, végülis erre megfelelő alternatíva így USB-s kiegészítőként használva.
Az ára már sajnos nem valami felhasználóbarát, lehet ilyet olcsóbban is beszerezni, csak sokat kell az internet bugyraiban turkálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson nyomtatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Interactive Brokers társalgó
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- BestBuy topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Dell 19.5V 9.23A 7.4x5.0mm 180W gyári adapter (HA180PM180)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest