Aktív témák
-
csipesz01
újonc
Kedves bárki aki segíteni tudna!
Egy Emachines E728 as boldogtalan tulajdonosa vagyok. A gép 2 éves.
Remélem lesz aki válaszol a fórumban, kifogytam az ötletekből, hogyan tudnám rendes működésre bírni a gépet.
A belső hűtésem nem forog rendesen, pörög 2-3 másodpercig utána leáll, ismét pörög ismét leáll, és engedi túlmelegedni a procit, olyan 80 foknál le is áll a dolog. Már jó párszor szétszedtem, teljes tiszításon és újrazsírozáson is túlesett. Szervízben is volt, ott sok pénzt és időt kellett rászánnom, végül a pénzt visszakaptam, mert elálltam a további szervízeléstől. Ők azt állították, hogy az akkumlátorom (az első ilyen leállásig nem nagyon használtam) tönkretette az SM busz vezérlőt, és ezt kciserélték, hazahoztam és ugyanúgy szar volt, azután chipset et akartak rajta újra "csinálni" azt már nem vállaltam, az összegből vettem inkább új alaplapot, meg is érkezett az USA államából, beszereltem minden nagyon gondos odafigyeléssel, minden teljesen jól is működött, egy 3 óra hossza erejéig, azzal kezdtem, hogy újraraktam az op rendszert (win7). egyszer leállt túlmelegedés miatt, mégegyszer bekapcsoltam és akkor már nem forgott rendesen a venti mint előtte, kikapcsoltam azóta nem eröltetem.
Kinek milyen ötlete van, mi lehet a hiba ?
Aktív témák
- ASUS routerek
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest