- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
1user
újonc
Sziasztok!
Amikor a notebookomat bekapcsolom, akkor nagyon lassan tölt be a Win10Pro. Miután nagy nehezen betölt, használhatatlanul lassú. Újraindítás után viszont mindig minden gyors és tökéletesen működik. Ez egy állandó jelenség, tehát mindig ilyen. Már a felhasználói bejelentkezéskor újra szoktam indítani emiatt a gépet és utána tök gyorsan működik. Csak a gép bekapcsolásakor iszonyat lassú. Eredeti, aktivált, tisztán telepített Win10Pro. Tudom, hogy ez nem lehet hardware probléma, mert akkor újraindítás után mitől működik mindig gyorsan és hiba nélkül? Valami software-es probléma lehet, de mi?Ha jól emlékszem amíg nem telepítettem drivereket, addig nem volt ilyen gond. Most az eszközkezelőben minden driver telepítve van és ha frissíteni próbálom őket, akkor azt írja, hogy naprakész mind és a legújabb van fenn minden illesztőprogramból
Amit még észrevettem, hogy bekapcsoláskor az indulóképernyő alján nem írja ki, hogy F2=BIOS menü F12=Boot menü, viszont újraindítás után már kiírja ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Házimozi haladó szinten
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Ingatlanos topic!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Prémium Acer Predator Triton 300 Special Edition gamer laptop i7, RTX 3060 Full Fém ház, újszerű.
- Gyors és könnyű Dell Latitude 5320 (Magyar) (Intel Core I7 1185G7 16 Gb DDR4 512Gb SSD Win 11 Pro
- Bivaly erős újszerű Dell Latitude 5530 (Intel Core I7 1270P (!!) 32Gb DDR 512Gb SSD) Windows 11 Pro!
- Gyönyörű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows 11 1.08kg)
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- RÉSZLETFIZETÉS.SZLA.GAR. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest