- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaji
őstag
Hogyan tudnám kideríteni a legegyszerűbben, hogy megy e mind a három venti ami a procit hűti? HP nx9010-esről van szó.
-
Zaji
őstag
válasz
SpeedyJoe #247 üzenetére
Próbáltam szétszedni, de egyenlőre nem sikerült. Bár minden csavart kiszedtem, nem egyszerű, mert valami még mindig rögzíti és nem szeretném eltörni. Ettől függetlenül még próbálkozom előbb utóbb csak sikerül. Nincs olyan oldal ahol kapnék útmutatást a szerelést illetően?
-
Zaji
őstag
Sziasztok!
Nekem egy HP nx9010-essel akadtak olyan gondjaim, hogy az akksival kb. 10 percig bírta, eddig. Most már ha rá van dugva a töltő akkor is kikapcsol(max. 3percet megy). Még kijelentkezni sem tud. Akksi nélkül is ezt csinálja.
Mulder: Sajnos már nem garanciális.
Viszont lehet, hogy igazad lesz a melegedéssel kapcsolatosan, mert mielőtt ezt kezdte csinálni mindig felpörögtek benne a ventik. Akkor viszont mi lehet a hiba forrása? -
Zaji
őstag
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy vettem egy PCMCIA- bővítőt a gépemhez ami soros portot hívatott a géphez adni. Viszont ahogy rádugom a gépre az ?meghal? semmire nem reagál. Amint kihúzom a kártyát abban a pillanatban minden újra működik. Van ugyanebbe a slotba egy wlan kártyám és azzal tökéletesen működik a gép azonnal felismeri. Mi lehet a hiba? A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Lenovo ideapad 110 i5-6100u / 8gb ddr4 / 500gb Hdd / akku / töltő
- !! MacBook Air M3, 15,3", 8/256 GB, Midnight Black, 2027.11-ig garanciás. Hibátlan!! Mint az ÚJ!!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest