Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaji
őstag
Hogyan tudnám kideríteni a legegyszerűbben, hogy megy e mind a három venti ami a procit hűti? HP nx9010-esről van szó.
-
Zaji
őstag
válasz
SpeedyJoe #247 üzenetére
Próbáltam szétszedni, de egyenlőre nem sikerült. Bár minden csavart kiszedtem, nem egyszerű, mert valami még mindig rögzíti és nem szeretném eltörni. Ettől függetlenül még próbálkozom előbb utóbb csak sikerül. Nincs olyan oldal ahol kapnék útmutatást a szerelést illetően?
-
Zaji
őstag
Sziasztok!
Nekem egy HP nx9010-essel akadtak olyan gondjaim, hogy az akksival kb. 10 percig bírta, eddig. Most már ha rá van dugva a töltő akkor is kikapcsol(max. 3percet megy). Még kijelentkezni sem tud. Akksi nélkül is ezt csinálja.
Mulder: Sajnos már nem garanciális.
Viszont lehet, hogy igazad lesz a melegedéssel kapcsolatosan, mert mielőtt ezt kezdte csinálni mindig felpörögtek benne a ventik. Akkor viszont mi lehet a hiba forrása? -
Zaji
őstag
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy vettem egy PCMCIA- bővítőt a gépemhez ami soros portot hívatott a géphez adni. Viszont ahogy rádugom a gépre az ?meghal? semmire nem reagál. Amint kihúzom a kártyát abban a pillanatban minden újra működik. Van ugyanebbe a slotba egy wlan kártyám és azzal tökéletesen működik a gép azonnal felismeri. Mi lehet a hiba? A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest