Új hozzászólás Aktív témák
-
B3nnyHill
csendes tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám. Volna egy régebbi Asus ROG laptopom amivel az inernethez való hozzáférés az utóbbi 1 évben egy kész kálvária lett. A probléma ott kezdődött, hogy amennyiben új hálózathoz szeretnék csatlakozni (akár Wi-Fin akár vezetékkel), a csatlakozást követően nincs internet, csak mitán a Wifi adapteren lefuttatok egy diagnosztikát valamint egy resetet is kell nyomni a gépemen. Ezután következett, hogy az egyetemenen elkezdtünk PLC programozással foglalkozni, ahol a PLC-re a laptopom ethernet portján keresztül tudok csatlakozni, azonban sehogy nem tudok kapcsolódni (labortársaim gépén ugyan azon lépések elvégzése után gond nélkül működik minden). Végül pedig, ismerőseimmel néha össze szoktunk ülni CODozni, ahol valamelyikünk csinál egy Local szervert és arra csatlakozunk rá, de az én esetemben ez sem lehetséges, mivel az én gépem nem látja a szervert se (érdekes, de ha én csinálom a szervert akkor azt néha látják a többiek ). Próbáltam megoldást keresni a problémákra külön-külön de semmi nem vált be, próbálkoztam a tűzfal/vírusirtó beállításaival, víruskeresést lefuttatni, a gépházon belül Network resetet nyomni, drivereket frissíteni de semmi nem vált be. Esetleg van valakinek bármi ötlete, a fent leírt problémám megoldására?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- További aktív témák...
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx