Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetee(tm)
aktív tag
Msi M677X-ről alkotott véleményem:
zal nekem már ilyen notim van. vannak negatív és pozitívumok is a kicsikével kapcsolatban.
Negatívumok: kijelző, tükröződik, ha rossz pozícióban van a fénnyel szemben
akku elég rövid élettartamú, mert n csak a 6cellás 4400mA-t kaptam hozzá, de tudtommal mindenki aki ilyet vett
melegedés tegnap volt az első megdöbbenésem mikor kiléptem a F1-es játékból és jelzett a Notebook Hardware Cntrol nevű progi, hogy elértük azt a bizonyos 86°C-os határt, hogy figyelmeztetnie kelljen. ekkor rohadt pipa lttem és legszívesebben kivágtam volna a pi...ba, de inkább ma rendelek hozzá hűtőt, egy jóállásúnak tűnő ZALMAN NC1000-t amelyről semmmit nem tok csak azt hogy Zalman és a gyártó által közölt paramétereket [link]
néha nagyon hangosan zörgő DVD-RAM, író
Pozitívmok: erős cpu és gpu,
numerikus bill, mert én sokat használom
DVI kimeniti csatlakozó
kezeli az 5.1-es hangalrendszereket, tehát nem kell külön usb-hangkarit venni, nekem van otthon egy Genius Home Thater hangfalszettem és alaplapi hangkarihoz képest szépen megszólaltatja.
USB közelsége egymáshoz
ennyi lenne most így hirtelen... stleg ha valami nem világos, vagy kételyek vannak még benned akkor nyugodtan kérdezz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest