- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frosttide
tag
válasz
muszor #11191 üzenetére
Hello!
Kiállítási darabot legközelebb nem szabad elhozni ~9% engedményért. Ha nincs rajta 20-30%, akkor nem éri meg, ugyanis gyakorlatilag használtat veszel. Ennek az lenne a lényege, hogy bevállalod, hogy kopott, nyomkodott, fogdosott, cserébe jóval gazdaságosabb, mintha raktárból veszed.
Én ismerősnek egy 38 000-es cuccot vettem Media Marktban 27 ezerért, megbeszéltük, hogy ennyiért bevállalja, kipróbáltuk, működött, elhoztuk.
Örülök, hogy végül jól kijöttél belőle, legközelebb tapasztaltabb leszel. -
Frosttide
tag
válasz
ati012 #10981 üzenetére
Időközben megoldottam a problémámat, így leírom a megoldásom. 3500 Ft-ért vásároltam egy Genius USB mikrofonos fejhallgatót, ezen megy a Skype, a TV-fejhallgató-beépített hangszóró között meg a Conextant Smart Audio programban (tálcára letéve) váltok összesen 3 kattintással. Így marad itthon a laptop a picsába. Köszi a tippet és ezáltal az inspirációt.
-
Frosttide
tag
Sziasztok!
Egy problémával kapcsolatban szeretnék tőletek segítséget kéni. Adva van egy Lenovo G580 (20150) WIN7-el telepítve, egy ideje elkezdett vacakolni az audio vezérlő. Egészen konkrétan, ha kihúztam a fejhallgatót a jack foglalatból, akkor percekig nem volt hang a beépített hangszórókon, de aztán helyreállt.
Későbbiekben ez úgy változott, hogy fejhallgatón volt hang, azt kihúzva viszont csak akkor, ha Vezérlőpult-Hang menüben mókoltam, azután szólt. Nemrég már mikrofon gondok is felléptek és csak a Conextant driver újratelepítésével tudtam megoldani a problémát.
Ma már a mikrofon csak akkor vesz hangot, ha a gépet bedugott Jack csatlakozóval indítom. Ha kihúzom a fejhallgatót sem a beépített hangszóró nem megy, sem a mikrofon. Viszont, ha uninstallálom a Conextant drivert, újraindítás után működik a beépített hangszóró is viszont ekkor egyrészt manuálisan kell választanom, hogy vagy csak hangszóró, vagy csak fejhallgatón menjen a hang, másrészt mikrofon nem működik.
Kérdésem, hogy mit lehet ilyenkor tenni, ha a hangszóró maga működik, csak a feltelepített driver mellett nem hajlandó váltani, ha kihúzom a jack-ből a fejhallgatót? A gép még decemberig garanciális, küldjem el a szervizbe, vagy csak a nyomorult driver szarozik velem? Válaszokat előre is köszönöm és bocsánat a túl hosszú írásért.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Vostro 15 laptop
- Asus Rog Flow Z13 Dobozos ÚJ GZ301VU I9-13900H 16GB ram 512 ssd RTX 4050 2560X1600
- Gamer laptop eladó teljesen új bekapcsolva se volt 2025.04.29 lett vásárolva
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest