- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FirstTripla
tag
válasz
idegen lény #16431 üzenetére
Köszi, de sajna nekem bonyolultabb. Amikor lemerült annyira, hogy nem kapcsol be akkor sűrűn villog amikor bekapcsolom és csak tápról kapcsolna be, de most egyenletesen villog ha töltőn van, vagy ha csak simán megy a gépem (illetve egy ideig utána is ha kikapcsol). Szóval sajna más probléma lehet. Aksi nélkül gond nélkül ment a gépem, igaz macerás kiszedni, mert szét kell szedni az egész gépet a belső aksi miatt, de tudtam használni. Most megrendeltem egy csere aksit, hátha csak az adta fel a szolgálatot (egy azonos típusú laptop ami 3.5 éves egy ideje már meghalt az aksija, de akkor egyszerűen nem kapcsolt be, és nem adott hibajelzést), remélhetőleg nem lesz az újjal gondom már.
-
FirstTripla
tag
válasz
idegen lény #16429 üzenetére
Sajnos merült tovább, de 10% alatt kikapcsolna a gép akkor már azért tölthetne, meg majdnem félóráig csak rajta volt a töltőn és szintén nem töltötte. De ami furcsa hogy villog a led sárgán amikor semmit se csináltam rajta kb és semmilyen fogyasztó valamint tápegység se volt bedugva. Lehet megadta magát az aksim, ha kiveszem belőle akkor működött tápról.
-
FirstTripla
tag
Sziasztok egy problémám lenne, hogy van egy Acer ES1-311 -es kis laptopom, és pár hete elkezdett az aksi töltésjelzője narancssárgán villogni. Először az adapteremet hibáztattam, h biztos kilazult vagy valami, de van még egy ilyen laptop (amit nem én használok) és annak töltőjét bedugva elő tudtam idézni a hibát. Amikor villogott és töltőn volt a windows-ban csak azt írta ki akár 10%-nál, hogy "csatlakoztatva, de nem töltődik", majd kikapcsoltam, megvártam, hogy ne villogjon és utána fel tudtam tölteni. Mai nap viszont szinte 100%-on az aksim, jelenleg is és semmi nincs rádugva a gépemre és folyamatosan villog sárgán az aksi jelzője. A gépem kb 3éves, a másik ilyen laptop 3,5éves, abban már volt egy aksicsere, mert nem lehetett tölteni. Valaki tudna ebben segíteni, hogy mi lehet a gond, neten csak AC adaptert írják, de nekem sajna nem ez a gondom.
szerk.: nem tudom számít-e, de a gyári windows 8.1 van a gépemen, semmi drivert nem kellett külön telepíteni.
Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- OMEN 15-ce012nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB +1TB HDD magyar vbill gar
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Játékos Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest