- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
katokacaj
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy Lenovo Ideapad 720s laptopom. Asztali gépre váltás miatt eladnám, de addig nem szeretném míg nem tudom pontosan, hogy mi a hibája.
A touchpad néha szórakozik, és elkezd nem működni, de nem is ez a problémám, hanem az, hogy egy ideje csak minden második bekapcsolásra kapcsol be a kijelző. A venti felpörög, a gép elindul, de a kép sötét marad, ekkor a bekapcs gomb hosszan nyomását követő újbóli bekapcsoláskor rendesen elindul.
Mivel mindig másodjára indul el a kijelző, így nem hardveres, hanem szoftveres problémára gyanakodtam. Újratelepítettem a teljes windowst, teljes gyári visszaállítással, azonban a problémát azóta is produkálja.
Találkoztatok már ilyesmivel, van ötletetek? Lehet mégis csak a kijelző érintkezővel lesz a gond?
Szerintetek érdemes szerelőnek megmutatni?
Olyan 100-120.000 Ft körül szeretném eladni, de ha emiatt a hiba miatt eladhatatlan illetve csak jóval olcsóbban lehet értékesíteni ,akkor inkább megtartom sorozatnézősnek.
Köszönöm szépen a válaszokat előre is.
-
katokacaj
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a laptopom kb 2 hete csak másodjára kapcsol be. Amikor megnyomom a bekapcsoló gombot elindul, felvillan a kép, majd hirtelen leáll. Megnyomom mégegyszer és elindul, onnantól hibátlanul működik. Nem tudom hova írhatnék ezzel a problémával, van ötletetek mitől lehet?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Óra topik
- Bittorrent topik
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- További aktív témák...
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó egy Macbook Pro 14" 10/10/24/512Gb Spacegray színű számítógép, 1év Apple Garival, Horvát bill
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest