Új hozzászólás Aktív témák
-
katokacaj
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy Lenovo Ideapad 720s laptopom. Asztali gépre váltás miatt eladnám, de addig nem szeretném míg nem tudom pontosan, hogy mi a hibája.
A touchpad néha szórakozik, és elkezd nem működni, de nem is ez a problémám, hanem az, hogy egy ideje csak minden második bekapcsolásra kapcsol be a kijelző. A venti felpörög, a gép elindul, de a kép sötét marad, ekkor a bekapcs gomb hosszan nyomását követő újbóli bekapcsoláskor rendesen elindul.
Mivel mindig másodjára indul el a kijelző, így nem hardveres, hanem szoftveres problémára gyanakodtam. Újratelepítettem a teljes windowst, teljes gyári visszaállítással, azonban a problémát azóta is produkálja.
Találkoztatok már ilyesmivel, van ötletetek? Lehet mégis csak a kijelző érintkezővel lesz a gond?
Szerintetek érdemes szerelőnek megmutatni?
Olyan 100-120.000 Ft körül szeretném eladni, de ha emiatt a hiba miatt eladhatatlan illetve csak jóval olcsóbban lehet értékesíteni ,akkor inkább megtartom sorozatnézősnek.
Köszönöm szépen a válaszokat előre is.
-
katokacaj
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a laptopom kb 2 hete csak másodjára kapcsol be. Amikor megnyomom a bekapcsoló gombot elindul, felvillan a kép, majd hirtelen leáll. Megnyomom mégegyszer és elindul, onnantól hibátlanul működik. Nem tudom hova írhatnék ezzel a problémával, van ötletetek mitől lehet?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Gombászkönyvek egyben
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest