- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Adott egy 2015.10. havi HP ProBook 455 G2 (AMD A6-Pro 2+3C , 4GB RAM, WD 750 GB HDD, R5 M255 2GB). Win 10
Nem akart bootolni sehogy sem (HP logó után elfeketedett). Elvittem szervizbe, újratették. Most nincs rajta semmi, kezdetben laggolt-megfagyott az egér, majd másnapra megint előjött a bootprobléma. Majd megint megjavult, bebootol, de 3-4 perc után megint megfagy az egér, csontrafagy utána netezés közben. Próbáltam már Youtube-ot nézni, 4 perc és megállt a videó, mozgattam az egeret, az is megfagyott. Csak a bekapcsoló hosszan nyomása kapcsolja ki.Memtestet ment 5 órán keresztül, 0 hiba. HDD tesztet csináltam a BIOS-ból, hibátlan.
Most kipróbáltam, hogy ubuntu-t indítok el pendrive-ról telepítés nélkül. Minden alkalommal az ubuntu feliratnál a töltés kifagy, vártam vele 3 órát, nem csinál semmit, ebből arra engedek következtetni, hogy nem a Win a hibás. Gépen kipróbáltam ugyanezt, teljesen működik, bootol, videóztam is rajta, így jónak kell lenni a pendrive-nak.Szerintetek ez alaplap lenne?
Válaszokat köszönöm!
-
SkiDev
őstag
válasz
SkiDev #14610 üzenetére
Bocsi a dupláért.....
Ide sikerült felrakni, remélem fent is marad, kár, hogy nincs HD -
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Egy HP ProBook 455 G2-m van.
A6 Pro 7050B CPU
R4 videókártya
4GB RAMEzt csinálja bármely 720p videónál. (YouTube, Twitch, M4 Sport)
Leveszem 360p-re és ott is röccen.
Nettel nincs baj, mert 200 Mbps, lakótársam laptopja tökéletesen viszi, a telefonom is......
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Metal topik
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- BMW topik
- Autós topik
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest